Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
33,7mm širokoúhlý objektiv, stabilizace HYBRID O.I.S., 34 x opt.zoom, 42x inteligentní zoom.
Bobová dráha (Alpine Coaster), víceúčelové hřiště, přírodní koupání s čištěnou vodou, dětské brouzdaliště, plážový volejbal, badminton, trampolíny, bungee trampolína, lukostřelba, rodeo býk, obří skluzavky, lanové centrum, fourcrossová trať apod.
Funkce Relay Recording (přepnutí ze snímání do interní paměti na snímání na paměťovou kartu, přepnutí ze snímání na jednu kartu na snímání na druhou kartu).
Hotel Prometheus disponuje kapacitou 9 školících místností a 2 konferenčními místnostmi s kapacitou od 8 do 65 osob. Školící místnosti: zajištění coffee breaků a stravování v hotelové restauraci dle požadavků klienta.
Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem kancelářských prostor o velikosti 18- 40 m2. Cena dohodou. Proč pronajmout kancelář právě u nás?: *Přístup do kanceláře 24/7 *Služby hotelové recepce *Služby hotelové restaurace *Bezproblémové parko…
Záznamové médium Paměťové karty SDXC/SDHC/SD (2 sloty), funkce Relay Recording.
Horizontálně-vertikální dělicí stůl s 3-čelisťovým sklíčidlem RTU 165.
Standardní PS/2 klávesnice v černé barvě. Typ klávesnice: základní. Typ konektoru: PS/2. Rozložení kláves: české+slovenské. Barva: černá.
Systém zaostřování/body AF 9 bodů AF (f/5,6 středový křížového typu, mimořádná citlivost při f/2,8). Rozsah automatického zaostřování (AF) EV -0,5–18 (při 23 °C a ISO 100).
E-P2 se honosí záviděníhodným rodokmenem. Je pyšným nástupcem slavného a mnohokrát oceněného mikro 4/3 fotoaparátu E-P1, pocházejícího z pera světoznámého japonského designéra Maintaniho, který řadu PEN navrhoval.
Už i na českém trhu lze najít mnoho značek sušeného hovězího masa. Každý výrobce má vlastní receptury, díky kterým můžete ochutnat nepřeberné množství chutí a variant sušeného masa.
Vepřové maso je méně využívanou variantou sušeného masa, ale může být o to chutnější. Sušené vepřové maso je stejně dietní jako hovězí maso, díky struktuře vepřového masa může být o něco jemnější.