Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Víno je žlutozelené barvy s intenzivní až tramínovou vůní připomínající vanilku, v chuti plné, lahodné a harmonické v výrazným "kořínkem" a kyselinkou.
Vína této odrůdy májí zelenkoavou až žlutavou barvu, jemná vůně s nádechem kouře může zráním přejít k ovocné. Neuburské mívají plnou chuť s nižší kyselinou. Z dobrých ročníků dává Neuburské vynikající archivní vína.
Vína Muškátu moravského jsou lehčího typu, světle žluté barvy, výrazně aromatické, přičemž jeho tóny se liší podle typu a původu. Suché víno doporučujeme např. k jemným paštikám, sladší k dezertům.
Víno má zelenkavě žlutou barvu, typický muškátový až kopřivově broskvový buket s nižší kyselinkou. Lehčí harmonické a pitelné víno je vhodné k předkrmům, bílým sýrům i přátelskému posezení.
Chcete stáčet kvalitní produkty na svých prodejnách i po novele vinařského zákona? Zdarma zašleme vzorky. Rozvoz po celé ČR
Dává víno zlatožluté barvy s typickou silnou vůní a plnou chutí. Připomíná muškát, ale charakterem a obsahem kyselin je při pití příjemnější. Je často používáno k aromatizaci známkových vín.
Vino je světle žluté barvy, vůně má ovocný nádech převážně po jablkách u mladších vín. U výraznějších stylů vín vůně přechází v máslovou až smetanovou a zejména, pokud vína zrála v dubových sudech (např. barrique), vanilkovou.
Víno je charakteru Ryzlinku rýnského, jemné sauvignonové tóny, příjemné kyseliny. Odrůda vhodná pro výrobu biovín a k barikování. Charakterové chuťové vlastnosti – zralá broskev, kořenité tóny.
Vína bývají extraktivní, aromatická a harmonická. Při větší sklizni a nižším stupni vyzrálosti hroznů bývá odchod vína tupý a nahořklý.
Vína této odrůdy bývají kvalitní, plná a výrazná. V chuti, jemně kořenitá a aromatická. Svým charakterem jsou podobná ryzlinku rýnskému, který je však méně kořenitý a elegantnější.
Přímé lisování - takto připravených moštů většinou vznikají vína světlejší, často se šedavým nádechem. Při použití vyšších lisovacích tlaků mají tato vína až lososový odstín, a pokud je víno nazrálejší, dosahují až barvy cibulové slupky.