Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Návěs DEZA 3500 R je schválen státní zkušebnou a ministerstvem dopravy pro provoz na pozemních komunikacích. Tedy s TP a SPZ.Všechny díly použité k výrobě jsou NOVÉ se zárukou kvality a spolehlivosti!Rozměry korby návěsu jsou : * šířka 1850 mm* délka…
Elektrické sklokeramické plotny a kontaktní grily jsou vyrobeny z nerezové oceli. Kontaktní plochy jsou zhotoveny ze sklokeramického materiálu.
Lávové grily jsou určené pro grilování a vyrobeny jsou z nerezové oceli. Na dvou typech roštů, které mají nastavitelný sklon, je možné snadno připravovat potraviny.
Pro podávání specialit jsou určeny nízkoteplotní trouby a tlakové udírny. Pro šetrné a dlouhotrvající pečení při nízkých teplotách sálavým teplem jsou vhodné trouby Caldolux.
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Elektrické fritézy s vodním filtrem umožňují fritování různých potravin bez vzájemného ovlivňování chutí a vůní. Nedochází zde k přepalování zbytků, značně se prodlužuje "životnost" oleje. Znečištěnou vodu lze odpustit na konci směny.
Modulové fritézy jsou dodávány v elektrickém a plynovém provedení. Lze je kombinovat s další modulovou technikou stejných rozměrů a vzhledu do varných linek. Modulové výrobky jsou určeny pro vyšší zátěž a jsou lépe zpracovány než stolní spotřebiče.
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Salamandry jsou celonerezové zařízení. Využívají se při grilování, zapékání, případně ohřevu potravin nebo udržení teploty potravin.