Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.
Salamandry jsou celonerezové zařízení. Využívají se při grilování, zapékání, případně ohřevu potravin nebo udržení teploty potravin.
Pro podávání specialit jsou určeny nízkoteplotní trouby a tlakové udírny. Pro šetrné a dlouhotrvající pečení při nízkých teplotách sálavým teplem jsou vhodné trouby Caldolux.
Lávové grily jsou určené pro grilování a vyrobeny jsou z nerezové oceli. Na dvou typech roštů, které mají nastavitelný sklon, je možné snadno připravovat potraviny.
Hot-dogy nabízíme jednotrnové, dvoutrnové, třítrnové a čtyřtrnové v celonerezovém provedení.