Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Mezi profi gastro zařízení patří také kompletní sortiment myček skla , myček nádobí podpultových, mycích center, pásových myček nádobí, tunelových myček nádobí a myček černého nádobí Dexion.
Zeploměry pro mrazící a chladící skříně, plášť z ušlechtilé oceli, k zavěšení nebo postavení.
Termoelektrické chlazení je zcela ekologické. Nepoužívá žádné chladící kapaliny a další plyny běžně používané v chladících systémech.
Chladící pizza nástavby/vitríny na pizzu, chlazené pizza stoly, pizza, Hnětače, hnětače na pizza těstovin atd.
Termoelektrická, chladící teplota horní zóny 7°C - 12°C, dvě teplotní zony, hladící teplota dolní zóny 12°C - 18°C.
Chlazení na pivo, odkapy, kompresory, redukční ventily, narážecí hlavice, stojany keramické, stojany kovové, výčepní stoly.
Energetická třída A, spotřeba den 0,55 kWh, spotřeba rok 201 kWh, celkový hrubý objem 100 litrů.
Konvektomat je univerzální gastro zařízení, jenž se používá pro přípravu většiny pokrmů. Konvektomat nahradí mnoho kuchyňských zařízení; lze v něm vařit, péci, smažit, dusit, grilovat, zchlazovat, ohřívat veškeré pokrmy při zachování zdravých látek.
Lis dokáže slisovat objem popelnice do jedné igelitové tašky. Nepotřebuje žádnou instalaci. Lis je umístěn v uzavřené skříňce s utěsněnými výsuvnými dvířky.
Po uvaření lze jídlo, které se okamžitě nepodává, uchovávat při výdejní teplotě v udržovací skříni. Přesné nastavení teploty a stupně vlhkosti zaručí neměnnou kvalitu a chuť pokrmu po celou dobu až do okamžiku výdeje.
Plynule nastavitelný stupeň mletí, šetrné mletí zrn pro uchování výrazného aroma, libovolně nastavitelné množství kávy, příp. doba mletí.
Čistící prostředek pro výrobníky ledu zn. Scotsman. Jedná se o odvápňovací prostředek k pravidelnému čištění vodních cest.