Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Toto úžasné pivo (známé také jako Bush) se považuje za nejsilnější belgické s obsahem alkoholu 12% vol. Vyniká svojí specifickou silnou chutí, stačí vyzkoušet..
Hrozny se sklízí ručně poslední týden v září. Vyznačuje se slámově žlutou barvou se zelenými odlesky, lehkou květinovou vůní a příjemně ovocnou chutí. Výborně se hodí k pokrmům z ryb, korýšů a mořských plodů. Doporučená teplota pro podávání je 8-10°C…
Vinná réva roste na jílovité půdě v nadmořské výšce od 50 do 100 m. Hrozny se sklízí ručně první týden v říjnu. Vyznačuje se barvou typickou pro růže z Ciró, delikátně květinovou vůní a příjemně harmonickou chutí.Výborně se hodí k rybím pokrmům, k bí…
Hrozny se sklízí ručně koncem října a roční produkce se pohybuje kolem 26 000 lahví. Vyznačuje se sytě červenou barvou s lehkým odstínem do fialova, intenzivní vůní lesních plodů a koření a příjemně vyváženou, dlouhou a plnou chutí. Výborně se hodí k…
Nezaměnitelnost tohoto nápoje spočívá v jedinečném charakteru a vyváţené chuti s příjemnou vůní zralých borůvek.
Zralý sýr, jemné ale zřetelné chuti, zraje 4 měsíce, ideální s chlebem, v salátu a studené kuchyni. Zralost sýru 16 týdnů.
Sýr s chutí na slunci zralých rajských a jemných oliv. Zralost sýru 6 týdnů.
Extra zralý sýr, plné chuti. Vhodný pro kuchařské zpracování i konzumaci v původním stavu. Výtečný v polévce nebo s dobrou sklenicí vína. 45% tvs. Sýry v sobě spojují unikátní chuť Holandské Goudy a Parmazánu. Zraje 8 - 10 měsíců.
Sýr jemné a lahodné chuti. 30% tvs. Sýry v sobě spojují unikátní chuť Holandské Goudy a Parmazánu. Zraje 3 měsíce.
Nabízíme kvalitní čerstvý kozí sýr s bílou plísní na povrchu. S vynikající chutí.