Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
V současnosti druhá nejpěstovanější odrůda u nás a v sousedním Rakousku zaujímá 48,4% rozlohy všech vinic.
Smícháním ovocného pyré vysoké kvality s hořčičným olejem vznikne voňavá směs zrnité struktury, kterou využijete jak při vaření, tak ve studené kuchyni jako zajímavý doplněk pokrmu – záleží jen na Vaší chuti a fantazii.
Jablečný ocet je zcela přírodní produkt, který vzniká kvašením z nejlepšího polského ovoce. Obsahuje cenné složky: vitamíny, makro-a stopové prvky (draslík, fosfor, hořčík). Kamis jablečný ocet je vynikající doplněk do salátů a marinád.
Je vyráběno klasickou šampaňskou metodou, kvašením v láhvi. Surovina pro výrobu sektu je pečlivě vybírána z odrůd: Ryzlink rýnský, Veltlínské zelené a Chardonnay. Následná kupáž kvasí a zraje ve sklepích šardické rezidence Augustiniánského kláštera, …
Jiskrná barva bílého zlata. Svěží ovocná vůně s projevem květinových tónů Chuť vyvážená, šťavnatá s jemnou mineralitou. V dochuti najdeme medové tóny a přezrálé dužnaté ovoce.
Víno má malinovou barvu s intenzivní vůní jahod a malin. Je svěží s lehkými taniny a i přes vyšší obsah alkoholu příjemně pitelné bez kombinace s jídlem.
Plné, extraktivní víno s ovocnou vůní borůvek a černého rybízu, jemná paprika, harmonické.