Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Dle požadavku a čerpaného média se dodávají ucpávky provazcové nebo mechanické – od jednoduchých či dvojitých až po speciální pro vyšší tlaky.
Nejvíce používanými pohony jsou v normálním nevýbušném provedení. Méně často se používají dieselové či benzínové motor. V regulaci převažují dieselové či benzínové motory. V regulaci převažují hlavně frekvenční měniče, rozběhové systémy, filtry, tlum…
Průhledný materiál s hladkým povrchem . Na konci s bočním otvorem. Určeno pro jednorázové použití. Vyrobeno z PVC, balení Peel open. Sterilní, nepyrogenní, netoxické. Expirační doba 5 let.
Měkká, průhledná PVC hadička, rozměry: ø 4.8 / 3.4 x 2 000 mm.
Nástroj zaváděný přes tracheální trubici pro odsávání hlenů z respiračního traktu v průběhu chirurgické narkózy.
Ochutnávkové sady se vzorky čokolád z různých plantáží. Některé obsahují pro zajímavost i surové kakaové boby a kakaové máslo. Krásný dárek k životnímu výročí či pro významného obchodního partnera.
Přes 200 druhů ručně vyráběných čokoládových bonbónů, pralinek a čokoládových lanýžů. V cenově dostupných dárkových bonboniérách
Čokolády speciálně dochucené takovým způsobem, aby doplňovaly chuť vybraných druhů vína, sektu či jiného ušlechtilého alkoholu (rum, whisky, koňak, grappa).
Část z nabízených tabulkových čokolád můžete zakoupit i v praktické formě malých 5ti gramových miničokoládek (tzv. napolitánek), vhodných například jako zákusek ke kávě.
Tak jak ji znají milovníci čokolády v těch nejlepších čokoládovnách, kavárnách a cukrárnách ve Fracii a Itálii. Čokoládu dodáváme ve formě čokoládových peciček, prášku nebo strouhané čokolády.
Zatímco u běžné čokolády ze supermarketu je příchuť společně s cukrem to hlavní co vnímáme, u čokolád nabízených zde tvoří příchuť jen jemný akcent podtrhující hloubku a bohatost chutí kvalitní čokolády.
Čistá kakaová hmota bohatá na kakaové máslo. Nic víc, nic míň. Lahůdka pro čokoládové labužníky. Čokoláda Pralus Madagascar Criollo Organic 100% (na obrázku) získala stříbrnou medaili na Akademy of Chocolate v roce 2009.
Aromatické boby Criollo tvoří jen necelé 1 promile celosvětové sklizně kakaových bobů.