Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Nabízíme kozí sýr polotvrdý s tzv. Řeckým senem a koriandrem uvnitř hmoty.
Nabízíme bryndzu ovčí čerstvou. Doporučujeme vyzkoušet nějaký z řady výtečných receptů. Pro dobrý výsledek doporučujeme vždy použít kvalitní vstupní surovinu.
Jemný a krémový sýr, zraje 2 měsíce. Pochoutka na chlebu, v salátu a ve studené kuchyni.
Zralý sýr, jemné ale zřetelné chuti, zraje 4 měsíce, ideální s chlebem, v salátu a studené kuchyni. Zralost sýru 16 týdnů.
Plná a bohatá chuť, sýr zraje 10 měsíců, perfektní se sklenkou výtečného červeného vína a nebo s chlebem.
Pikantní chuť sýru, sýr s menším obsahem tuku (35%), zraje 20 týdnů, je ideálním doplňkem k obědu, do salátu a lehkého sýrového snacku.
Kořeněná kombinace jemného sýru Landana a ohnivých chilli papriček. Zralost sýru 6 týdnů.
Sýr s chutí na slunci zralých rajských a jemných oliv. Zralost sýru 6 týdnů.
Extra zralý sýr, plné chuti. Vhodný pro kuchařské zpracování i konzumaci v původním stavu. Výtečný v polévce nebo s dobrou sklenicí vína. 45% tvs. Sýry v sobě spojují unikátní chuť Holandské Goudy a Parmazánu. Zraje 8 - 10 měsíců.
Kulinářsky všestranný sýr. Unikátní chuť, vhodný k obědu a všechny způsoby vaření (výtečně se rozpouští)doporučujeme na chléb, na pizzu, na řecký salát, na steak. 45% tvs. Sýry v sobě spojují unikátní chuť Holandské Goudy a Parmazánu. Zraje 4 měsíce.…
Sýr jemné a lahodné chuti. 30% tvs. Sýry v sobě spojují unikátní chuť Holandské Goudy a Parmazánu. Zraje 3 měsíce.
Polotvrdý kozí sýr, který zraje 4 - 6 týdnů. Díky své krátké době zrání získává unikátní jemnou plně aromatickou chuť. Můžeme jej podávat na sýrové míse, do sendviče ale i jako samostatnou chuťovku ke skvělému vínu.