Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Grafická karta integrovaná - ano - v závislosti na CPU (1 x D-Sub). Zvuková karta - HD audio - Realtek ALC 887 (8 kanálová).
Oběhová čerpadla Wilo používaná na teplovodní topení všech systémů, průmyslových cirkulačních zařízení, studenovodní systémy a klimatizační zařízení.
Pro malé stravovací provozy i pro velké provozovny a výrobny jsou důležitým vybavením krouhače zeleniny. Jejich výkon je teoreticky od 100 kg/hod až do 900 kg/hod.
Pro výdej Vašim zákazníkům ve školách, nemocnicích, domovech důchodců, výrobních podnicích, hotelech a restauracích jsou optimálním vybavením výrobníky nápojů.
Čerpadla NTV jsou určena k nucenému oběhu vody v nízkotlakých teplovodních soustavách ústředního vytápění. Požívají se na čistou, měkkou a chemicky neaktivní vodu, bez jakýchkoliv mechanických přimísenin.
Čerpadla NTV jsou určena k nucenému oběhu vody v nízkotlakých teplovodních soustavách ústředního vytápění. Požívají se na čistou, měkkou a chemicky neaktivní vodu, bez jakýchkoliv mechanických přimísenin.
Pro správnou prezentaci teplých jídel jsou do výdejních linek umísťovány stolní vyhřívané vitríny. Vitríny zajistí předepsanou teplotu podávaných jídel a velmi dobrou prezentaci jídel v proskleném prostoru.
Čerpadla NTV jsou určena k nucenému oběhu vody v nízkotlakých teplovodních soustavách ústředního vytápění. Požívají se na čistou, měkkou a chemicky neaktivní vodu, bez jakýchkoliv mechanických přimísenin.
Výdej stravy v nemocnicích, domovech pro seniory a dalších podobných provozech lze řešit prostřednictvím tabletového systému. Systém je určen pro výdej stravy v různých podlažích, pavilonech, budovách a pokojích s donáškou k jednotlivým klientům při …
Termoporty jsou plastové izolované nádoby, které slouží pro přepravu a mnohdy i výdej jídel. Jsou vyrobeny z hygienicky nezávadného omyvatelného polyethylenu a vypěněny polyuretanovou pěnou, která se vyznačuje výbornými izolačními vlastnostmi, snadno…
Velmi užitečným vybavením výdejů jídel jsou vyhřívané výdejní zásobníky talířů. Zásobníky jsou vyráběny jednosloupcové a dvousloupcové.
S výdejní linkou se obvykle setkáváme ve školních či závodních jídelnách, rychlých občerstveních nebo v provozech, kde je nutné zajistit v poměrně krátkém časovém úseku výdej velkého množství jídel.
Myčky podstolové, průchozí, na černé nadobý, tunelové od firmy Winterhalter se řídí výhradně podle Vašich přání. Zaručená spotřeba 2,4 litrů na cyklus