Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
S výdejní linkou se obvykle setkáváme ve školních či závodních jídelnách, rychlých občerstveních nebo v provozech, kde je nutné zajistit v poměrně krátkém časovém úseku výdej velkého množství jídel.
Myčky podstolové, průchozí, na černé nadobý, tunelové od firmy Winterhalter se řídí výhradně podle Vašich přání. Zaručená spotřeba 2,4 litrů na cyklus
Mrazící skříně a truhly slouží k uložení mražených potravin. Mrazící skříně jsou dodávány s kapacitou 230 až 500 lt, mrazící truhly s kapacitou 100 až 500 lt. Teplotní rozsah -18 až -24 °C.
Stolní chladiče piva jsou osazeny pivními kohouty přímo na plášti chladiče. Jedná se o chladiče jednokohoutové s výkonem od 15 lt/hod až po chladiče se třemi kohouty a výkonem 90 lt/hod.
Modulové vodní lázně jsou doplňkovým vybavením varných linek. Slouží jako příruční zásobník rozličných příloh, omáček apod. pro kuchaře ve varné lince a mají stejný design jako ostatní části varné linky.
Vařiče těstovin jsou pro větší nebo specializované provozy nezbytným vybavením. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Specializujeme se na vývoj SW pro standardní i nestandardní řešení řízení procesů a toků dat ve společnostech. Tam, kde nevyhovuje krabicové řešení dokážeme "ušít" software přesně dle požadavků klientů ve velmi krátkém časovém horizontu, co…
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Modulové fritézy jsou dodávány v elektrickém a plynovém provedení. Lze je kombinovat s další modulovou technikou stejných rozměrů a vzhledu do varných linek. Modulové výrobky jsou určeny pro vyšší zátěž a jsou lépe zpracovány než stolní spotřebiče.