Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Čokolády speciálně dochucené takovým způsobem, aby doplňovaly chuť vybraných druhů vína, sektu či jiného ušlechtilého alkoholu (rum, whisky, koňak, grappa).
Část z nabízených tabulkových čokolád můžete zakoupit i v praktické formě malých 5ti gramových miničokoládek (tzv. napolitánek), vhodných například jako zákusek ke kávě.
Tak jak ji znají milovníci čokolády v těch nejlepších čokoládovnách, kavárnách a cukrárnách ve Fracii a Itálii. Čokoládu dodáváme ve formě čokoládových peciček, prášku nebo strouhané čokolády.
Realizujeme betonové podlahy ať již klasické podkladové podlahy nebo vyztužené kari sítí. Betonové podlahy mohou být ručně míchané betony i betony lité, po konzultaci se zákazníkem.
Čistá kakaová hmota bohatá na kakaové máslo. Nic víc, nic míň. Lahůdka pro čokoládové labužníky. Čokoláda Pralus Madagascar Criollo Organic 100% (na obrázku) získala stříbrnou medaili na Akademy of Chocolate v roce 2009.
Aromatické boby Criollo tvoří jen necelé 1 promile celosvětové sklizně kakaových bobů.
Čokoláda vyrobená z kakaových bobů z jedné konkrétní oblasti. Oblastí může být celý stát (například Madagaskar) či menší geografická oblast (např. plantáže okolo vesnice Chuao ve Venezuele).
Bonnat je jedním z mála mistrů čokolády, kteří vyrábějí mléčné čokolády s vysokým obsahem kakaa – 65%.
Francouzský mistr čokolády Bonnat byl první, kdo začal v souvislosti s čokoládou používat pojem ‚vintage‘ – známý jinak z vinařské terminologie.
Hledáte-li vhodný dárek k životnímu jubileu nebo pro významného obchodního partnera, můžete vybírat z mnoha luxusních čokoládových degustačních sad.
Nabízíme Vám mandle v čokoládě Michel Cluizel pražené tradiční metodou v měděných kotlech.
Rekonstrukce bytového jádra naše firma provádí v celém rozsahu: vybourání původního jádra a jeho likvidaci, výstavbu nového jádra, nové rozvody elektrického vedení, plynu, vody a odpadů, nové omítky, nové obklady a dlažby, nové zařizovací předměty.
Design čokolády je inspirován rostlinnými ornamenty z herbáře rudolfínského alchymisty. Díky tomu je gastronomický zážitek z obého i zážitkem estetickým a pohodlným.