Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Efektivní, spolehlivé a výkonné střídače rakouského výrobce Fronius pro solární fotovoltaická zařízení výkonů od jednotek po řádově stovky kW.
Beztransformátorové střídače Powador 6400xi, 7200xi, 8000xi s jmenovitými výkony 6,4kW, 7,2kW a 8 kW,
Šikovné ruční struhadlo nejen na sýr s plochými břity dělá snadno jemné tenké hoblinky. Velice dobře se umývá. Rukojeť je z měkkého plastu stejně jako opěrka o kterou si lze struhad.
Fonduovač tradiční Holandské firmy Boska s keramickou nádobou modré barvy s betonovým podstavcem a dvěma nerezovými vidličkami. Tento fondue set je určen pro 2 osoby a ohřívá se čajovou.
Král všech sýrů parmezán Parmigiano-Reggiano pochází z Itálie a je znám svou krásně nasládlou chutí a vůní, s pokračujícím zráním stále výraznější, který je ideálním doplňkem strouhaný na těstoviny nebo na hoblinky prakticky na jakékoliv jídlo.
Plátkovač na sýry Milano od firmy Boska slouží ke strouhání sýra přímo na jídlo. Čepel má speciální patentovanou povrchovou úpravu, která zabraňuje ulpívání.
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů Tête de Moine neboli Mnichova hlava. Jedná se o nepasterovaný kravský sýr jemné kořeněné chuti vyráběný mnichy v opatství Bellelay.
Pravá chuť Švýcarského fondue namíchaná v hotové směsi. Jednoduše rozbalíte krabičku a z vakuovaného sáčku vylijete sýrovou hmotu do fonduovače, kde se již snadno rozehřeje.
Král všech sýrů parmezán Parmigiano-Reggiano pochází z Itálie a je znám svou krásně nasládlou chutí a vůní, s pokračujícím zráním stále výraznější, který je ideálním doplňkem strouhaný na těstoviny nebo na hoblinky prakticky na jakékoliv jídlo. Samot…
Appenzeller je vyzrálý alpský horský sýr vyráběný z nepasterizovaného kravského mléka. Je pojmenován podle švýcarského kantonu Appenzell, ve kterém se vyrábí. Jeho chuť je ostrá a stářím sýru nabírá na intenzitě. Povrch sýru je světlehnědý. Podle stá…
Lehce křupavá 2 roky zrající Old Delft Gouda holandského původu. Tradičně vyráběná Gouda ideálního stádia zrání pro vyznavače plné krémově oříškové chuti. Celý koláč je velmi pěkně vyveden malbou od Johannese Vermeera - The Girl with a Pearl Earring …
Holandský Maasdammer mladý, zrající asi 2 měsíce. Jedná se o Holandskou verzi ementálu. Sýr je krásně šťavnatý, má sladce oříškovou chuť.
Holandská gouda Hollands Glorie – Old Original, která zrála 15 měsíců. Má zlatavě hnědou barvu, krásnou ořechovou chuť, ale na své stáří je pořád krásně šťavnatý, při kousání je cítit křupání krystalek aminokyselin a v ústech se krásně rozplývá. Sýr …
Holandská gouda Hollands Glorie – Old Antique, která zrála 3 roky. Jeden z nejstarších sýrů co lze zakoupit. Má zlatavě hnědou barvu, krásnou výrazně ořechovou chuť, při krájení se již spíše rozpadá na kousky, při kousání je cítit křupání krystalek a…