Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Jsou rovněž vyvinuty na základě zákaznických potřeb. Kategorie čokolád a čokoládových substitutů se dělí na tyto řady: cukrářské - výrobky určené k výrobě čokolád, čokoládových pralinek a substitutů a k výrobě náplní, zmrzlinářské a pekařské - výrobk…
Rostlinné krémy - i u těchto produktů je možné upravovat funkční a organoleptické vlastnosti dle zákaznických potřeb a využívat např. balení bag in box. Mimo rostlinných sladkých a nesladkých šlehaček, členěných dle účelu použití, rostlinné krémy zah…
Unigrin - výrobky pro cukrářskou výrobu a výrobu čokolád. Tuky odpovídající potřebným vlastnostem čokolády mající významnou roli v následujících charakteristikách - vlastnosti tání, soudržnost výrobku,temperování výrobku, lesk, záruční doba.
Unifresco - výrobky pro produkci zmrzlin. Speciální tuky ve zmrzlinářství jsou užívány pro výrobu "základu" nebo polevy výrobku. Množství speciálního tuku užívaného v základu je okolo 10%. Topping může obsahovat až 60% speciálního tuku.
Unigrande - alternativy mléčnému tuku. Mléko je základem pro široký rozsah výrobků a je charakteristické svým unikátním složením tuku. Náhrada mléčného tuku může být užitečná z následujících důvodů -mléčný tuk obsahuje trans-mastné kyseliny a vysoký …
Unimama - specifické produkty pro dětskou výživu. Děti od narození potřebují speciální nutriční hodnoty ve výživě, které jim zajišťuje mateřské mléko. Jak však víte, ne všechny děti přijímají mateřské mléko a proto je nutné vyvíjet speciality zajišťu…
Unigral - produkt pro průmyslové cukrárny. Mnoho z pekařských produktů má vysoký obsah tuku. Tuky však pouze neurčují kvalitu produktu, ale jsou základní součástí pro určení vlastností výrobků. Vlastnosti pekařského výrobku jsou velice ovlivněny type…
Jsou kombinací mezi chutí másla a užitnými vlastnostmi rostlinných margarinů. Jsou ideálním produktem pro zvýšení přidané hodnoty a vynikajících výsledků. Melange Cream - nejlepší pro svoji chutnost do krémů. Melange Plus Croissant a Melange Plus Sf…
Jemná chuť a mnohostranost umožňuje dosahovat výsledků vysoké kvality. Gioia - nejlepší do krémů, šlehaných těst a kynutých směsí, jemného a křehkého pečiva Gioia Gold - víceúčelový margarin, který nabízí srovnatelnou chutnost a chřupavost jako másl…
Řada margarinů nejvyšší kvality. Gran Master Plus Croissant and Sfoglia - nejlepší na croissanty, linecká těsta a sladká a voňavá těsta.Gran Master Cream - margarin nejvyšší kvality s vysokou schopností vstřebávat vzduch společně s vysokou chutností …
Úplná řada margarinů vysoké kvality. Master One Gateaux and Master One Cake - jsou vhodné pro všechny typy krémů, listových těst a šlehaná těsta. Master One Pastry Forte - vhodné pro produkty s vysokým nabýváním objemu. Master One Pastry Equilibrata …
Rokogrund silikát je profesionálně nejúčinější penetrační prostředek s vysokou hloubkovou účinností a snadnou zpracovatelností určený pro všechny silikátové nátěrové hmoty.
Pro středně velké pekárny, které se pozorně dívají na náklady. Kombinuje kvalitu s nízkými náklady.
Řada Ariba je speciálně určena pro topingy k dekoracím cukrovinek, je to nejvyšší kvalitativní řada využití čokolád. Je k dispozici v discích s různým obsahem kakaového másla a rovněž v různě velkých dropsech.
Centramerica jsou čokoládové substituty vysoké kvality pro topingy a dekorace. Ve formě hořkých, mléčných a bílých disků.