Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Pečujte o své poškozené vlasy až k dosažení výsledku, jaký jste dosud nepoznali. Navraťte jim lesk a pružnost pomocí bio bylinek a výtažků a přitom zklidníte vaši vlasovou pokožku pomocí čistých esenciálních olejů.
Má neobvyklý tvar, kužel nebo válec dutý v horní části. Když je mladý, struktura je pevná a zrnitá. S věkem se kůra začne porouchat a stává se hladký a krémový. Pestrobarevná kůra je výsledkem neustálého mytí, oranžové bakterie rostou na povrchu. Okr…
Italské ložnice Notturno vynikají svým promyšleným designem a prvotřídním zpracováním.
V našem kuchařském studiu můžete s našimi specialisty vyzkoušet moderní trendy vaření na technologiích, které vám nabízíme.
Vyrábí se z nepasterovaného kravského mléka. Původně byl tento sýr suchý a žluto-hnědý, ale po pár úpravách se stal měkčí a více zemitý. Na začátku jeho zrání je měkký, drobivý. Krémovější se stane v průběhu 2 až 3 týdnů. Nejlepší je v létě a na podz…
Tento sýr doporučujeme pouze konzumentům, kteří dávají přednost aromatickým dezertním sýrům. Sýr munter je hodně aromatický s lehce slaným nádechem a jemným srdíčkem.
3 kusy kozího sýru, který je zabalený v parmské šunce. Připravuje se v troubě nebo na grilu. Lahodný jako předkrm, podává se se salátem.
Tento původně typický francouzský sýr má lehce pikantní chuť. Vyroben z kozího mléka, s bílou plísní na povrchu. Vhodný s chlebem.
Čerství kozí sýr s medem, má lahodnou sladkou chuť. Skvěle se hodí do čerstvých salátů nebo k bagetě.
Jeden z nejlepších sýrů svého druhu na světě. Měkký slámově bílý sýr s modrou plísní. Má krémovou a vláčnou strukturu s výraznou chutí a nezapomenutelnou vůní. Piccante – intenzivnější.
Měkký krémový sýr s vydatnou chutí a vůní ve zlatavé kůře. V překladu „Svatý Kryštof“. Je typický svou jemnou chutí, rozpouští se v ústech. Zraje tradičním způsobem. Během doby zrání se rozvíjí jeho typická ovocná chuť.
Raclette je polotvrdý slaný sýr vyráběný z kravského mléka. Pochází ze Švýcarska. Vyrábí se jako velký kulatý bochník o váze asi 6 kg. Tento sýr se pomocí ohně nebo speciálního stroje zahřívá a rozehřátý se pak servíruje s tradičními přílohami, jako …
Jeho chuť je plná, svěží a lehce kyselá. Je pevný na skus. Známka silně zrajícího sýru je již patrná. Ideální na pizzu a grilování. Vhodný k lehkým červeným vínům.