Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Pro správnou prezentaci teplých jídel jsou do výdejních linek umísťovány stolní vyhřívané vitríny. Vitríny zajistí předepsanou teplotu podávaných jídel a velmi dobrou prezentaci jídel v proskleném prostoru.
Termoporty jsou plastové izolované nádoby, které slouží pro přepravu a mnohdy i výdej jídel. Jsou vyrobeny z hygienicky nezávadného omyvatelného polyethylenu a vypěněny polyuretanovou pěnou, která se vyznačuje výbornými izolačními vlastnostmi, snadno…
Velmi užitečným vybavením výdejů jídel jsou vyhřívané výdejní zásobníky talířů. Zásobníky jsou vyráběny jednosloupcové a dvousloupcové.
S výdejní linkou se obvykle setkáváme ve školních či závodních jídelnách, rychlých občerstveních nebo v provozech, kde je nutné zajistit v poměrně krátkém časovém úseku výdej velkého množství jídel.
Sladidla se specifickou chutí či vlákninou, vhodné ke slazení čajů, kávy, kakaa a jídel ve Vaší kuchyni.
Konvektomaty řady Retigo BLUE Vision II patří mezi přední produkty českého výrobce gastro zařízení společnosti Retigo. Disponují mnoha technologiemi, jejichž úkolem je usnadnění obsluhy konvektomatu. Konvektomaty řady Retigo Blue Vision II umožňují …
Výdejní lazeň se používá k přihřívání a k výdeji hotových teplých jídel, ta se do výdejního stolu vkládají v nerezových gastronádobách, provedení pojízné a pevně stojící, výrabí se podle počtu gastronádob 2xGN, 3xGN, 4xGN, každá vana disponuje samo…
Pec je gastronomické zařízení, které se používá zejména pro pečení pokrmů. V pecích lze připravit stejně dobře cukrářské výrobky jako upéct maso či připravit některé přílohy jídel.