Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Výška 18 cm, průměr 8 cm, barva: přírodní, základní, jiné barevné provedení - na osobní domluvě.
Elektrické hubiče hmyzu jsou vhodné do restaurací, kantýn, hotelů, kuchyní, prodejních pultů, obchodů, nemocnic, výrobních hal, kanceláří, zemědělských provozů, jsou účinné proti létajícímu hmyzu jak much, komárů, můr.
Krájecí desky jsou určeny pro ochranu stolu při krájení potravin, ovoce, zeleniny, či při porcování masa. V naší nabídce naleznete dřevěné a bambusové porcovací desky, pro profesionální kuchyně jsou určeny krájecí desky dle normy HACCP.
Váza Mikulovská se vyrábí v pěti velikostech a šesti základních glazurách. Váza Mikulovská 106171 je mrazuvzdorná o výšce 22,5 cm a průměru 28 cm.
V nabídce máme elektrické varné konvice z nerezu s obsahem 1,7 a 1,8 l dále si můete vybrat konvice z varného skla s sítkem na čaj nebo kávu s obsahem 0,8 l až po 1,5 l.
Jídlonosič je ideální prostředek pro nošení čerstvě hotových jídel jak do práce tak domů.
Drobná keramika žirafa s magnetem výška cca 6 cm vhodné k dekoraci: např. - na lednici, na magnetickou tabuli atd.
Vhodná pro aranžovaní suchých, živých i umělých květů a rovněž i pro výsadbu. Je mrazuvzdorná a vyráběna v šesti základních glazurách.
Chlebník je, jak je zřejmé už z jeho názvu, prostor pro ochranu chleba a jiného pečiva, před okoráním a nežádoucím obletováním různého hmyzu, často okupující prostory kuchyní. Jsou nejčastěji vyráběny v celonerezovém provedení.
Bez hrnců by nebylo vaření. Již naši prapraprapředkové v době bronzové používali hrnce, dokonce s plastickou výzdobou.
Drobná keramika, autíčko s magnetem, výška cca 6 cm, vhodné k dekoraci: např. - na lednici, na magnetickou tabuli atd.
Grilování sice nepatří k nejzdravějšímu způsobu tepelné úpravy jídla, za to však zcela jistě k nejoblíbenějšímu, zvláště v letních prosluněných dnech, kdy podvečerní posezení s přáteli za linoucí se vůně připravovaného masa je jejich příjemným zakonč…
V dnešní době fondue představuje klasickou zábavu. Dokáže zpestřit obyčejné jídlo nebo hostinu. Fantazii se při přípravě fondue meze nekladou, dnes se nepoužívá pouze sýrová omáčka, ale můžete si společně maso na vidličce osmažit nebo uvařit ve vývar…