Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Konvektomat je univerzální gastro zařízení, jenž se používá pro přípravu většiny pokrmů. Konvektomat nahradí mnoho kuchyňských zařízení; lze v něm vařit, péci, smažit, dusit, grilovat, zchlazovat, ohřívat veškeré pokrmy při zachování zdravých látek.
Konvektomat je univerzální gastro zařízení, jenž se používá pro přípravu většiny pokrmů. Konvektomat nahradí mnoho kuchyňských zařízení; lze v něm vařit, péci, smažit, dusit, grilovat, zchlazovat, ohřívat veškeré pokrmy při zachování zdravých látek.
Termoelektrické chlazení je zcela ekologické. Nepoužívá žádné chladící kapaliny a další plyny běžně používané v chladících systémech.
Energetická třída A, spotřeba den 0,55 kWh, spotřeba rok 201 kWh, celkový hrubý objem 100 litrů.
Mrazící skříň pro gastronomické provozy s digitálním termometrem, možnost změny otvírání dveří, v zadní části skříně jsou kolečka, ve přední části nastavitelné nožičky.
Čistící prostředek pro výrobníky ledu zn. Scotsman. Jedná se o odvápňovací prostředek k pravidelnému čištění vodních cest.
Lis dokáže slisovat objem popelnice do jedné igelitové tašky. Nepotřebuje žádnou instalaci. Lis je umístěn v uzavřené skříňce s utěsněnými výsuvnými dvířky.
Po uvaření lze jídlo, které se okamžitě nepodává, uchovávat při výdejní teplotě v udržovací skříni. Přesné nastavení teploty a stupně vlhkosti zaručí neměnnou kvalitu a chuť pokrmu po celou dobu až do okamžiku výdeje.
Plynule nastavitelný stupeň mletí, šetrné mletí zrn pro uchování výrazného aroma, libovolně nastavitelné množství kávy, příp. doba mletí.
Espresso na kapsle nebo mletou kávu, extra držák na kapsle, Profesionální tlak čerpadla 15 barů,termokrémovač "Thermocream Disc" zaručuje výrobu bohaté pěny.