Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
V dnešní době fondue představuje klasickou zábavu. Dokáže zpestřit obyčejné jídlo nebo hostinu. Fantazii se při přípravě fondue meze nekladou, dnes se nepoužívá pouze sýrová omáčka, ale můžete si společně maso na vidličce osmažit nebo uvařit ve vývar…
Grilování sice nepatří k nejzdravějšímu způsobu tepelné úpravy jídla, za to však zcela jistě k nejoblíbenějšímu, zvláště v letních prosluněných dnech, kdy podvečerní posezení s přáteli za linoucí se vůně připravovaného masa je jejich příjemným zakonč…
Bez hrnců by nebylo vaření. Již naši prapraprapředkové v době bronzové používali hrnce, dokonce s plastickou výzdobou.
Chlebník je, jak je zřejmé už z jeho názvu, prostor pro ochranu chleba a jiného pečiva, před okoráním a nežádoucím obletováním různého hmyzu, často okupující prostory kuchyní. Jsou nejčastěji vyráběny v celonerezovém provedení.
Jídlonosič je ideální prostředek pro nošení čerstvě hotových jídel jak do práce tak domů.
V nabídce máme elektrické varné konvice z nerezu s obsahem 1,7 a 1,8 l dále si můete vybrat konvice z varného skla s sítkem na čaj nebo kávu s obsahem 0,8 l až po 1,5 l.
Dokonale nepřilnavý povrh keramické pánve je rezistentní vůči teplotám až do 450°C. Povrch keramické pánve ve proto velmi odolný a má dlouhou životnost.
Krájecí desky jsou určeny pro ochranu stolu při krájení potravin, ovoce, zeleniny, či při porcování masa. V naší nabídce naleznete dřevěné a bambusové porcovací desky, pro profesionální kuchyně jsou určeny krájecí desky dle normy HACCP.
Mačeta je druh primitivní sečné zbraně, která má typicky zahnuté ostří a délku okolo 40 až 60 cm. Nejčastěji je tvořena z kvalitního kovu a ve spodní části je opatřena dřevěným držadlem umožňující provádění rychlých sečných pohybů.