Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Zulu Biltong Hot Chilli je ručně krájené české hovězí maso z falešné svíčkové, naložené ve speciální směsi afrického koření a sušené teplým vzduchem. Oproti Originálu je zde přidáno více chilli papričky. Pro milovníky sušeného masa a všeho pálivého. …
Jsme distributorem přípravku VIYO - elite ,VIYO Náš e-shop se zabývá prodejem krmiv. Nabízíme široký sortiment mraženého masa, přísad pro psy a kočky. Veškerý sortiment mražených výrobků nám dodávají přímí výrobci Vetamix, Falco, Maso pro psy. Další …
Masný výrobek tepelně opracovaný - vařený. Větší podíl kuřecího masa. Hmotnost cca 1 kg, nebo 2,2 kg/ks.
Prodáváme kvalitní farmářské výrobky z jehněčího, jeleního, srnčího masa. Dále klobásy s obsahem 100 % vepřového masa.
Zulu Biltong sušené maso je zdravá pochoutka plná proteinů a energie. Připravováno je podle původní jihoafrické rodinné receptury z kvalitního výběrového hovězího masa. Při výrobě používáme pouze kvalitní suroviny, nepoužíváme konzervanty.
Jatky Lišov, Jihočeská kvalita na váš stůl. Nabízíme jedny z nejlepších a nejkvalitnějších výrobků z pravého masa. Dbáme na to, aby sortiment byl složen z výrobků a surovin. Již dnes můžete navštívit jednu z našich třech prodejen V Lišově a v Českých…
Už i na českém trhu lze najít mnoho značek sušeného hovězího masa. Každý výrobce má vlastní receptury, díky kterým můžete ochutnat nepřeberné množství chutí a variant sušeného masa.
Sušené kuřecí maso je obdobou krůtího sušeného masa a má prakticky stejné nutriční hodnoty. Kuřecí jerky se vyrábí z libových kuřecích prsou. Výsledné sušené kuřecí maso je jemné a měkké, dobře poživatelné.
Krůtí maso patří k velmi oblíbeným masům využívaným pro sušení. Sušené krůtí maso si rychle získalo popularitu u lidí, kteří usilují o zdravý životní styl a ve svém životním stylu cíleně snižují podíl čerstvého masa ve své stravě.
Zabýváme se výrobou uzenin z drůbežího masa - krůtí šunka, kuřecí šunka, drůbeží salám. drůbeží tlačenka, kuřecí párky.
Hovězí maso je maso skotu, totiž krav, jalovic, volů a býků. Podle toho, z jaké části těla zvířete maso pochází, má různé vlastnosti a také jeho použití je různé. Kuchyňské použití hovězího masa je velmi pestré. Světové kuchyně znají mnoho vynikající…