Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Tunelové myčky mají zajímavou kapacitu mytí se sníženými nároky na obsluhu. Jsou určeny pro extrémní zátěž. Jejich použití je optimální do kuchyní společného stravování, nemocnic a hotelů. Jsou schopny umýt 100 až 170 košů/hod. Ovládací panel s jedno…
Měkký sýr vyrobený z takzvaného točeného tvarohu. Originální mozzarela se vyrábí z buvolího mléka, má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je pružná. Jak sýr zraje, je čím dál víc měkčí a zintenzivňuje se jeho chuť.
Opravdový zážitek. Jemný sýr s chutí alpských bylin. Tento sýr zraje minimálně 6 měsíců, proto, aby se rozvinula jeho plná chuť. Na Diabolo Gourmet si pochutnáte v různých pokrmech. Je vhodný do salátů nebo si jej můžete dát samotný. Polotvrdý sýr,v…
Měkký krémový sýr s vydatnou chutí a vůní ve zlatavé kůře. V překladu „Svatý Kryštof“. Je typický svou jemnou chutí, rozpouští se v ústech. Zraje tradičním způsobem. Během doby zrání se rozvíjí jeho typická ovocná chuť.
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů. Jedná se o nepasterizovaný kravský sýr. Má velmi jemně kořeněnou chuť. V překladu jeho název znamená „Mnichova hlava“. Při servírování se sýr zvrchu ořízne. Odkrojí se z něj kůra, a to tak, jako kdyby si mnich …
Myčky jsou určeny k mytí skla a nádobí. Tyto myčky jsou dvouplášťového celonerezového provedení s čelním otvíráním, s dávkovači oplachového a mycího prostředku řízenými časově. Použití časových dávkovačů zaručuje přesné dávkování chemie, jež je nezby…
Pikantní sýr, vyrobený z kravského mléka. Uchovává se v bylinném slaném nálevu, jehož složení je přísně střeženo. Má jemně zlatavou barvu s malými odtvory a zlatou kůrou.
Raclette je polotvrdý slaný sýr vyráběný z kravského mléka. Pochází ze Švýcarska. Vyrábí se jako velký kulatý bochník o váze asi 6 kg. Tento sýr se pomocí ohně nebo speciálního stroje zahřívá a rozehřátý se pak servíruje s tradičními přílohami, jako …
Rádi pro vás zajistíme vyklízení těchto druhů prostor: * byty * domy * půdy * sklepy * archivy * kanceláře * dvory. zahrady
Nejstarší Švýcarský sýr. Velice lehko stravitelný, plnotučný sýr s velkým obsahem bílkovin. Produkuje se z plnotučného, nepasterizovaného kravského mléka. Má plnou chuť, ale je velice jemný. Dobře se rozpouští a je dobrý do těstovin a rýže.
Název je odvozen podle švýcarského města Gruyéres. Tento sýr má sladkou, ale i mírně slanou chuť, která se liší podle stáří sýru. Jeho chuť je velmi krémová a má ořechový nádech. V pokročilém stavu zrání se na sýru objevují malé otvory a praskliny.
Sádrokarton je moderní technologie, která umožňuje rychlou úpravu jakýchkoliv prostorů s co nejmenšími zásahy do stavebního materiálu.