Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Standart - to jsou jednoduché a elegantní dveře, které již řadu let uspokojují nejširší vrstvy zákazníků. Díky široké nabídce úprav si lehce vyberete ty pravé dveře pro Váš interiér.
Tento původně typický francouzský sýr má lehce pikantní chuť. Vyroben z kozího mléka, s bílou plísní na povrchu. Vhodný s chlebem.
Vysoce kvalitní ovčí sýr manchego se vyznačuje svou bohatou, krémovou, výraznou až lehce kořeněnou chutí. Z oblasti La Mancha ve Španělsku. Vyrábí se z tradičních receptur.
Jsou nejvíce používanou exteriérovou stínící technikou. Umožňuje regulovat světlo a chránit před škodlivými slunečními paprsky. Hodí se především na moderní rodinné domky nebo na zastínění pásových oken administrativních budov a komerčních objektů.
Jeden z nejstarších francouzských sýrů. Vyroben z kravského mléka s moudrou plísní. Velice jemný, rozpouští se v ústech.
Ochrana životního prostředí je dnes již nedílnou součástí realizace většiny záměrů, ať se jedná o realizace staveb budov, nakládání s odpady, rekultivace území atd. Jsme expertní poradci v mnoha oblastech životního prostředí.
V překladu „malé městečko“. Aromatický, ale překvapivě jemný sýr z kravského mléka. Je typický svým modrým pruhem uprostřed. Každou noc se sýr posypával popelem, aby se držel od hmyzu. Tak postupně vznikla černá linka uprostřed. Zraje 2 měsíce, polév…
Tento sýr doporučujeme pouze konzumentům, kteří dávají přednost aromatickým dezertním sýrům. Sýr munter je hodně aromatický s lehce slaným nádechem a jemným srdíčkem.
Sýr mramorovaný modrou plísní. Má výraznou kořenitou a pikantní chuť. Mírně slaný, aroma má plísňový a ovčí nádech. Výborně se hodí do omáček, jako předkrm nebo naopak dezert. Vynikající náplň do listového těsta. Patří na každou sýrovou mísu. Hodí se…
Lahodný sýr vyráběný ve střední Francii. Má jasně oranžovou kůru, která je pikantní, krémová a ostrá.
Vyrábí se z nepasterovaného kravského mléka. Původně byl tento sýr suchý a žluto-hnědý, ale po pár úpravách se stal měkčí a více zemitý. Na začátku jeho zrání je měkký, drobivý. Krémovější se stane v průběhu 2 až 3 týdnů. Nejlepší je v létě a na podz…
Má neobvyklý tvar, kužel nebo válec dutý v horní části. Když je mladý, struktura je pevná a zrnitá. S věkem se kůra začne porouchat a stává se hladký a krémový. Pestrobarevná kůra je výsledkem neustálého mytí, oranžové bakterie rostou na povrchu. Okr…