Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Tradiční lihoviny vznikající destilací zahradního ovoce. Slivka, meruňka, hruška, jablko a další.
Standardní bílý papír pro oboustranné kopírování, laserový a inkoustový tisk. Výrobce Mondi, kvalita C, ekvivalent značek EuroBasic, Symbio Copy, Team. Formát A4 = 210x297 mm, balení = 500 listů, karton = 5 balení, paleta = 30 kartonů.
Řada margarinů nejvyšší kvality. Gran Master Plus Croissant and Sfoglia - nejlepší na croissanty, linecká těsta a sladká a voňavá těsta.Gran Master Cream - margarin nejvyšší kvality s vysokou schopností vstřebávat vzduch společně s vysokou chutností …
Systém H3, barva bílá, materiál ABS plast, šířka 333.00 mm, výška 439.00 mm, hloubka 136.00 mm, váha 1.71 kg.
Jemná chuť a mnohostranost umožňuje dosahovat výsledků vysoké kvality. Gioia - nejlepší do krémů, šlehaných těst a kynutých směsí, jemného a křehkého pečiva Gioia Gold - víceúčelový margarin, který nabízí srovnatelnou chutnost a chřupavost jako másl…
Univerzální čisticí a dezinfekční prostředek na všechny vodou omyvatelné povrchy. Odstraní mastnotu, nečistoty, skvrny a zničí bakterie.
Je určen k hašení začínajících požárů v bytě, kuchyni, kanceláři, automobilu, garáži, dílně nebo na chatě. Hasí pevné látky (dřevo, papír, plasty) i kapaliny (rozpouštědla, benzín, kromě tuků). Náplň je netoxická, zdravotně nezávadná a biologicky od…
Jsou kombinací mezi chutí másla a užitnými vlastnostmi rostlinných margarinů. Jsou ideálním produktem pro zvýšení přidané hodnoty a vynikajících výsledků. Melange Cream - nejlepší pro svoji chutnost do krémů. Melange Plus Croissant a Melange Plus Sf…
Ochranný obalový materiál z polyetylenu vhodný k balení křehkých předmětů, plošné prokládání apod. Velmi lehký, odolný proti vlhku, výborné izolační vlastnosti. Průměr bublinek 9 mm, hmotnost role cca 3,45 kg.
Unigral - produkt pro průmyslové cukrárny. Mnoho z pekařských produktů má vysoký obsah tuku. Tuky však pouze neurčují kvalitu produktu, ale jsou základní součástí pro určení vlastností výrobků. Vlastnosti pekařského výrobku jsou velice ovlivněny type…