Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Nabízíme Vám mandle v čokoládě Michel Cluizel pražené tradiční metodou v měděných kotlech.
Hledáte-li vhodný dárek k životnímu jubileu nebo pro významného obchodního partnera, můžete vybírat z mnoha luxusních čokoládových degustačních sad.
Francouzský mistr čokolády Bonnat byl první, kdo začal v souvislosti s čokoládou používat pojem ‚vintage‘ – známý jinak z vinařské terminologie.
Bonnat je jedním z mála mistrů čokolády, kteří vyrábějí mléčné čokolády s vysokým obsahem kakaa – 65%.
Čokoláda vyrobená z kakaových bobů z jedné konkrétní oblasti. Oblastí může být celý stát (například Madagaskar) či menší geografická oblast (např. plantáže okolo vesnice Chuao ve Venezuele).
Aromatické boby Criollo tvoří jen necelé 1 promile celosvětové sklizně kakaových bobů.
Čistá kakaová hmota bohatá na kakaové máslo. Nic víc, nic míň. Lahůdka pro čokoládové labužníky. Čokoláda Pralus Madagascar Criollo Organic 100% (na obrázku) získala stříbrnou medaili na Akademy of Chocolate v roce 2009.
Tak jak ji znají milovníci čokolády v těch nejlepších čokoládovnách, kavárnách a cukrárnách ve Fracii a Itálii. Čokoládu dodáváme ve formě čokoládových peciček, prášku nebo strouhané čokolády.
Část z nabízených tabulkových čokolád můžete zakoupit i v praktické formě malých 5ti gramových miničokoládek (tzv. napolitánek), vhodných například jako zákusek ke kávě.
Čokolády speciálně dochucené takovým způsobem, aby doplňovaly chuť vybraných druhů vína, sektu či jiného ušlechtilého alkoholu (rum, whisky, koňak, grappa).