Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Drcené pražené kakaové boby Cocoa Nibs Menakao Drcené pražené kakaové boby Menakao odrůdy Trinitario.
Čokoláda Akesson Brazil Bio 75% s kávou Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Forastero pěstovaných na plantáži Fazenda.
Čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Asfarth 65% Vysokoprocentní - 65% - mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě.
Jean Herve Pralin Bio Směs rozemletých lískových oříšků a nerafinovaného třtinového cukru. Obojí v Bio kvalitě.
Čokoláda Akesson Bali 75% Tato 75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario v sobě snoubí příjemnou hořkost.
Bílá horká čokoláda Michel Cluizel Minigrammes Elianza Ivoire 1kg Bílá čokoláda v malých čokoládových pecičkách.
Papírová dárková taška Michel Cluizel 28 x 15 x 5 cm Papírová dárková taška na čokolády a bonboniéry Michel Cluizel.
Navrhujeme celé nové grafické firemní manuály (corporate design) nebo jen loga. Zpracováváme kompletní předtiskovou přípravu letáků, časopisů a knih. Jsme připraveni být Vám nápomocni při kontrole barevnosti tisku Vašich tiskovin.
Čokoládová tyčinka Galler Amandes Čokoládová tyčinka s mandlovou náplní v mléčné čokoládě.
Čokoládový krém Domori La Crema Gianduja Kombinace lískooříškové pasty a hořké čokolády - pochoutka zvaná italsky „gianduja“ [džandůja].
Čokoládové fondy Francois Pralus „Fondue Chocolat Praliné“ Čokoládové fondy z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády.
Konzerva 5ti čokoládových sardinek Michel Cluizel „Boite de 5 Sardines“ Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí.
Oceněná stříbrnou medailí na mezinárodní přehlídce čokolády Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009. Dodávaná ve formě čokoládových hoblin nebo tabulkové čokolády. Připravuje se rozpuštěním v horkém mléce.
Horká čokoláda v praktické formě čokoládových peciček. Stačí rozpustit v horkém mléce a pochoutka nejlepších Pařížských kaváren je připravena k servírování.