Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Appenzeller je vyzrálý alpský horský sýr vyráběný z nepasterizovaného kravského mléka. Je pojmenován podle švýcarského kantonu Appenzell, ve kterém se vyrábí. Jeho chuť je ostrá a stářím sýru nabírá na intenzitě. Povrch sýru je světlehnědý. Podle stá…
Pravá chuť Švýcarského fondue namíchaná v hotové směsi. Jednoduše rozbalíte krabičku a z vakuovaného sáčku vylijete sýrovou hmotu do fonduovače, kde se již snadno rozehřeje.
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů Tête de Moine neboli Mnichova hlava. Jedná se o nepasterovaný kravský sýr jemné kořeněné chuti vyráběný mnichy v opatství Bellelay.
Fonduovač tradiční Holandské firmy Boska s keramickou nádobou modré barvy s betonovým podstavcem a dvěma nerezovými vidličkami. Tento fondue set je určen pro 2 osoby a ohřívá se čajovou.
Šikovné ruční struhadlo nejen na sýr s plochými břity dělá snadno jemné tenké hoblinky. Velice dobře se umývá. Rukojeť je z měkkého plastu stejně jako opěrka o kterou si lze struhad.
Reklamní tepelný (ohřívací) polštářek, který po prolomení kovového plíšku vydává cca 15 min. teplotu +50°C.