Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Jemný sýr s oříškovou chutí, květinovou a pikantní vůní. Má snížený obsah tuku.
Jemný sýr s nízkým obsahem tuku a přitom s plnou a smetanovou chutí. Hodí se do salátů. Díky své pružné konzistenci se rozpouští na jazyku.
To co je na podzim beaujolais, to je na přelomu jara a léta sýr z jarní trávy – tedy sýr vyrobený z mléka krav, které se pásly na rozkvetlých jarních loukách. Mezi takové patří i limitovananá edice tohoto sýru.
Novinka na našem trhu, kterou si u nás můžete zakoupit již od listopadu. Měkký sýr s bohatou a pikantní chutí. Hodí se k vínům jako je například ryzlink rýnský, chardonnay, ale i dobře vychlazené pivo.
Pravý švýcarský o hmotnosti od 60 do 130 kg s průměrem až 1 metr. Kůra vyzrálého sýra je světle žlutá, hladká a čistá. Na řezu upoutají oka dosahující velikosti vlašského ořechu.
Název je odvozen podle švýcarského města Gruyéres. Tento sýr má sladkou, ale i mírně slanou chuť, která se liší podle stáří sýru. Jeho chuť je velmi krémová a má ořechový nádech. V pokročilém stavu zrání se na sýru objevují malé otvory a praskliny.
Nejstarší Švýcarský sýr. Velice lehko stravitelný, plnotučný sýr s velkým obsahem bílkovin. Produkuje se z plnotučného, nepasterizovaného kravského mléka. Má plnou chuť, ale je velice jemný. Dobře se rozpouští a je dobrý do těstovin a rýže.
Raclette je polotvrdý slaný sýr vyráběný z kravského mléka. Pochází ze Švýcarska. Vyrábí se jako velký kulatý bochník o váze asi 6 kg. Tento sýr se pomocí ohně nebo speciálního stroje zahřívá a rozehřátý se pak servíruje s tradičními přílohami, jako …
Pikantní sýr, vyrobený z kravského mléka. Uchovává se v bylinném slaném nálevu, jehož složení je přísně střeženo. Má jemně zlatavou barvu s malými odtvory a zlatou kůrou.
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů. Jedná se o nepasterizovaný kravský sýr. Má velmi jemně kořeněnou chuť. V překladu jeho název znamená „Mnichova hlava“. Při servírování se sýr zvrchu ořízne. Odkrojí se z něj kůra, a to tak, jako kdyby si mnich …
Měkký krémový sýr s vydatnou chutí a vůní ve zlatavé kůře. V překladu „Svatý Kryštof“. Je typický svou jemnou chutí, rozpouští se v ústech. Zraje tradičním způsobem. Během doby zrání se rozvíjí jeho typická ovocná chuť.
Opravdový zážitek. Jemný sýr s chutí alpských bylin. Tento sýr zraje minimálně 6 měsíců, proto, aby se rozvinula jeho plná chuť. Na Diabolo Gourmet si pochutnáte v různých pokrmech. Je vhodný do salátů nebo si jej můžete dát samotný. Polotvrdý sýr,v…
Měkký sýr vyrobený z takzvaného točeného tvarohu. Originální mozzarela se vyrábí z buvolího mléka, má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je pružná. Jak sýr zraje, je čím dál víc měkčí a zintenzivňuje se jeho chuť.
Měkký a suchý sýr, který má lehce nasládlou chuť. Lze ji využít do slaných i sladkých pokrmů. Má velmi malý obsah tuku a je podobný našemu tvarohu. Používá se na přípravu různých omáček, k těstovinám, pro přípravu dezertů.
Jeden z nejlepších sýrů svého druhu na světě. Měkký slámově bílý sýr s modrou plísní. Má krémovou a vláčnou strukturu s výraznou chutí a nezapomenutelnou vůní. Piccante – intenzivnější.