Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Víno je charakteru Ryzlinku rýnského, jemné sauvignonové tóny, příjemné kyseliny. Odrůda vhodná pro výrobu biovín a k barikování. Charakterové chuťové vlastnosti – zralá broskev, kořenité tóny.
Víno má plnou a živou červenou barvu s fialovými odlesky. Vůně je ovocná a intenzivní s květinovými tóny a lesními plody. V ústech je hebké a kulaté s jemnými tříslovinami.
Chcete stáčet kvalitní produkty na svých prodejnách i po novele vinařského zákona? Zdarma zašleme vzorky. Rozvoz po celé ČR
Vína této odrůdy májí zelenkoavou až žlutavou barvu, jemná vůně s nádechem kouře může zráním přejít k ovocné. Neuburské mívají plnou chuť s nižší kyselinou. Z dobrých ročníků dává Neuburské vynikající archivní vína.
Dává víno zlatožluté barvy s typickou silnou vůní a plnou chutí. Připomíná muškát, ale charakterem a obsahem kyselin je při pití příjemnější. Je často používáno k aromatizaci známkových vín.
Svátek svatého Martina bývá s napětím očekáván nejen kvůli pranostice s bílým koněm. 11. listopadu se totiž otevírají první láhve vína pocházejícího z podzimní sklizně. A pokud se mladé svatomartinské víno vyvede, znamená to, že bude kvalitní celý ro…
Je tradiční moravskou odrůdou. Dozrává později, pozdní sběry a výběry jsou vhodné do archivu. Má světlou žlutozelenou barvu, neutrální mírně květinovou vůni, jemnou nevtíravou chuť s výraznou kyselinkou. Je vhodné k předkrmům a fádnější úpravě jídel …
Je zelenavé barvy s výraznou "trávovinkou" v buketu. Při zrání na lahvi dosahuje plně extraktivní harmonické chuti vhodné pro společenské události.
Vína jsou zlatavé barvy typické chlebnaté vůně a chuti. Má nižší obsah kyselin a po delším zrání může mít až koňakovou příchuť. Zvláště ve výběrové jakosti po delším zrání dosahuje mimořádně plné a jemné chuti s vyšším zbytkovým cukrem.
Velmi rozšířená odrůda dává vína ve stolní jakosti i vysoce kvalitní. Barva je světle zelená až zlatavá, z některých půd až medově lipová vůně, v chuti s příjemnou hořčinkou. Je to svěží víno z pozdních sběrů vhodné do archivu.
Má zelenožlutou barvu, delším zráním až zlatou s typickou květnatou vůní. Jako mladé má výraznější kyselinku, stářím získává plnou extraktivní harmonickou chuť, v kabinetní nebo pozdně sběrové jakosti je to špičkové víno zejména z teplejších oblastí.