Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Spirulina je jednobuněčná řasa stočená v levotočivou šroubovici. Vyskytuje se ve sladkovodním prostředí – v rybnících, jezerech a řekách s vysokým obsahem pH a koncentracemi uhličitanů. Chutná a voní podobně jako mořská řasa.
Vilkakora latinsky Uncaria tomentosa nebo Vilcacora. Ve španělštině známá jako Uňa de Gato v překladu "kočičí dráp". Cat´s claw je „královnou" mezi peruánskými bylinami a jednou z hlavních složek všech fytoterapeutických kúr.
Bezlepkové potraviny Kukuřičné bezlepkové těstoviny Sam Mills.
ZDRAVĚJI NAHRADÍ: KLASICKÝ TROJOBAL - v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu JÍŠKU - zahustíte polévku, omáčku VEJCE - v karbanátkách, v těstech, při zapékání Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva.
Vhodná na přípravu dětské kaše, krupicových halušek a závařek. Granulovaný výrobek.
Kukuřičné těstoviny jsou bezlepkové a bezvaječné. složení: kukuřičná mouka a voda.
Složení: Jáhlové vločky, pohankové vločky, rýžové vločky, rozinky, cukr, lyofilizované ovoce (jahody, maliny), maltodextrin, sůl obohacená jodem. Může obsahovat stopy vajec, sóji, mléka, skořápkových plodů, sezamu, SO2 a lupiny.
Instantní kukuřično rýžová kaše je extrudovaný výrobek z přirozeně bezlepkových potravin. Základem kaše je kukuřice a rýže. Díky procesu zpracování je příprava kaše velmi rychlá a snadná.
Panna Cotta je typickým italským dezertem z oblasti Piemontu. Výhodou této delikatesy, která je vhodná i pro celiaky, je její velmi rychlá a snadná příprava. Vychutnejte si náš úžasný vanilkový dezert politý horkými malinami nebo dle vlastní fantazi…
BEZLEPKOVÁ POTRAVINA - Pohankové kroupy termicky (tepelně) loupané. Při propaření suchou párou kroupy zhnědnou a získají lehkou oříškovou chuť.
áhly jsou cenným zdrojem zejména sacharidů, ale i bílkovin a tuků. Jáhly jsou bohaté na hořčík, fosfor, železo a kyselinu křemičitou. Z vitaminů jsou nejvíce zastoupeny vitamíny B1, B2 a PP. Působí příznivě na plíce a zuby, podporují růst vlasů, zame…
Kukuřičné vločky jsou chutnou bezlepkovou potravinou. Jsou velmi lehce stravitelné a snadno a rychle se připravujÍ. Kukuřice obsahuje neobvykle velké množství vitamínů skupiny B, které jsou nezbytné pro správnou funkci organismu.
Xanthan (xanthanová guma) je nejvýznamnějším extracelulárním bakteriálním hydrokoloidem používaným pro potravinářské účely. Bakteriální gumy (neboli slizy), jež jsou produktem činnosti mikroorganismů, mají unikátní vlastnosti.