Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Víno se zelenožlutou barvou. Ve vůni příjemná lahvová zralost. V chuti jemné medové tóny, nazrálé s příjemnou kyselinkou, suché, hladké, příjemné na dlouhé večery.
Víno s výrazně tmavěfialovou barvou. Ve vůni příjemné malinovošvestkové tóny. V chuti plné, jemné, lehce nasládlé, extraktivní s příjemnou hladkou kyselinkou.
Víno s přirozeně světle červenou barvou. Ve vůni můžeme najít krásné kořenité tóny. V chuti je příjemná kořenitost doplněná tóny lesních plodů.
Víno s tmavě cihlovou barvou. Vůně jemně skořicová, plná, v chuti plné, extraktivní, sametově pikantní víno s dlouhou dochutí.
Víno s příjemnou vanilkovou vůní. Barva tmavě rubínová. V chuti nazrálé, kulaté, harmonické, hladké s dlouhou dochutí.
Víno s krásnou rubínovou barvou. Vůně připomínající vanilku. V chuti plné, extraktivní, příjemně alkoholické s jemnými tříslovinami.
Je odrůda dávající lehká, pozoruhodná, svěží vína, s diskrétním ovocným výrazem. Dokonale doprovází pokrmy z mořských plodů a ryb, ale hodí se i k uzeninám.
Jsou vína něžná a delikátní, snoubící svěžest a hebkost. Celkovým výrazem patří mezi střední stupeň škály alsaských vín.
Vína z této odrůdy jsou suchá, velmi jemná, delikátně ovocná,ušlechtilá, vyznačující se někdy i subtilními minerálními a květinový tóny. Velmi vhodné k upraveným mořským i sladkovodním rybám, korýšům a mořským plodům, nebo pokrmům z bílého masa.
Odrůda je původem z Burgundska. Její pozoruhodné vlastnosti a schopnosti produkovat velmi koncentrovaná vína s vysokou cukernatostí i s vysokým obsahem extraktivních látek.
Označení Alsace Grand Cru označuje ty výjimečné oblasti, které propůjčují vínům svůj výrazný charakter a jedinečnou pravost.
Král všech sýrů parmezán Parmigiano-Reggiano pochází z Itálie a je znám svou krásně nasládlou chutí a vůní, s pokračujícím zráním stále výraznější, který je ideálním doplňkem strouhaný na těstoviny nebo na hoblinky prakticky na jakékoliv jídlo. Samot…
Appenzeller je vyzrálý alpský horský sýr vyráběný z nepasterizovaného kravského mléka. Je pojmenován podle švýcarského kantonu Appenzell, ve kterém se vyrábí. Jeho chuť je ostrá a stářím sýru nabírá na intenzitě. Povrch sýru je světlehnědý. Podle stá…
Lehce křupavá 2 roky zrající Old Delft Gouda holandského původu. Tradičně vyráběná Gouda ideálního stádia zrání pro vyznavače plné krémově oříškové chuti. Celý koláč je velmi pěkně vyveden malbou od Johannese Vermeera - The Girl with a Pearl Earring …