Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Malinký bochánek nepasterizovaného sýru, který vás překvapí svým velice výrazným a rafinovaně nasládlým ocáskem. Spadá do kategorie měkkých, zrajících sýrů, který je nutno nechat řádně uzrát, abychom poznali všechny jeho kvality. Vyroben z kravského …
Tento sýr je tak oblíben, že je o něm napsaná i kniha. Jeden z neznámějších sýrů vůbec. Máte možnost ochutnat legendu mezi sýry. Doporučujeme s teplou bagetkou a červené víno.
Zkušení architekti vám navrhnou interiér pro bytové prostory, pro zdravotnická zařízení, kanceláře, hotely a jiné atypické prostory. Podle vašeho přání připraví skicu ve 2D, nebo profesionální 3D vizualizaci. Při navrhování se řídí několika faktory, …
Nabízíme službu pronájmu nábytku pro provizorní účely, například během procesu návrhu a realizace nového interiéru, který obnáší delší časovou lhůtu. S výrobky zajišťujeme dopravu, montáž, zaškolení a servis.
Pokud hledáte dveře do namáhaných prostor, vyberte si dveře a zárubně s povrchem CPL. Laminát použitý pro oplášťování povrchu dveří, zasklívacích lišt, polodrážek dveří a zárubní Vám dá nesrovnatelně vyšší záruku výborné odolnosti proti otěru, poškrá…
Naše nejnovější a rychlá technologie v přípravě pro výrobu a samotné opracování dílců je spolehlivým řešením, které můžeme nabídnout zákazníkům a investorům, kteří mají svůj projekt a představu o designu, ale hledají výrobce nábytku pro jeho realizac…
Bytové interiéry musí být navrhovány se speciální péčí, jelikož se jedná o prostor, který je člověku nejbližší a má skýtat příjemné prostředí, kde se lidé budou cítit dobře. Dalším aspektem jsou funkčnost, logické uspořádání a současný design. Navrhn…
Ve standardních hotelových pokojích nesmí chybět pohodlné postele, noční stolky, skřínky s úložným prostorem a sedací nábytek se stolkem. To vše musí korespondovat se stylem daného zařízení, které by mělo být ukázkou nadčasového designu či ověřených …
Má neobvyklý tvar, kužel nebo válec dutý v horní části. Když je mladý, struktura je pevná a zrnitá. S věkem se kůra začne porouchat a stává se hladký a krémový. Pestrobarevná kůra je výsledkem neustálého mytí, oranžové bakterie rostou na povrchu. Okr…
Vyrábí se z nepasterovaného kravského mléka. Původně byl tento sýr suchý a žluto-hnědý, ale po pár úpravách se stal měkčí a více zemitý. Na začátku jeho zrání je měkký, drobivý. Krémovější se stane v průběhu 2 až 3 týdnů. Nejlepší je v létě a na podz…