Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Jako potravina má lahodnou chuť a vůni pomáhá eliminovat kvasinky, bakterie i viry. Velmi snadno se tráví, neobsahuje cholesterol, pomáhá při hypoglykemii a má vysokou tepelnou stabilitu.
Shilajit je substance- živé minerály vznikající po miliony let rozkladem pravěkých rostlin a vlivem posunu tektonických desek znovu objevená před několika tisíci lety. Shilajit se vyskytuje pouze v kavkazkých horách, pohoří Altai a v Himalajích.
Vilkakora latinsky Uncaria tomentosa nebo Vilcacora. Ve španělštině známá jako Uňa de Gato v překladu "kočičí dráp". Cat´s claw je „královnou" mezi peruánskými bylinami a jednou z hlavních složek všech fytoterapeutických kúr.
Bezlepkové potraviny Kukuřičné bezlepkové těstoviny Sam Mills.
ZDRAVĚJI NAHRADÍ: KLASICKÝ TROJOBAL - v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu JÍŠKU - zahustíte polévku, omáčku VEJCE - v karbanátkách, v těstech, při zapékání Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva.
Vhodná na přípravu dětské kaše, krupicových halušek a závařek. Granulovaný výrobek.
Kukuřičné těstoviny jsou bezlepkové a bezvaječné. složení: kukuřičná mouka a voda.
Složení: Jáhlové vločky, pohankové vločky, rýžové vločky, rozinky, cukr, lyofilizované ovoce (jahody, maliny), maltodextrin, sůl obohacená jodem. Může obsahovat stopy vajec, sóji, mléka, skořápkových plodů, sezamu, SO2 a lupiny.
Panna Cotta je typickým italským dezertem z oblasti Piemontu. Výhodou této delikatesy, která je vhodná i pro celiaky, je její velmi rychlá a snadná příprava. Vychutnejte si náš úžasný vanilkový dezert politý horkými malinami nebo dle vlastní fantazi…
BEZLEPKOVÁ POTRAVINA - Pohankové kroupy termicky (tepelně) loupané. Při propaření suchou párou kroupy zhnědnou a získají lehkou oříškovou chuť.
áhly jsou cenným zdrojem zejména sacharidů, ale i bílkovin a tuků. Jáhly jsou bohaté na hořčík, fosfor, železo a kyselinu křemičitou. Z vitaminů jsou nejvíce zastoupeny vitamíny B1, B2 a PP. Působí příznivě na plíce a zuby, podporují růst vlasů, zame…