Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Obrázek ukazuje, jak je možno regál zabalit a dopravit k zákazníkovi. Regál dovezeme a na požádání smontujeme, nebo ho zašleme přepravní službou.
Automatické formovací zařízení masových směsí vhodné pro výrobu polotovarů. V uvedeném zařízení mohou být použity různé kombinace ingrediencí: hovězí, vepřové, kuřecí s kousky vajíček.
Jednopásková restaurační pokladna s plochou klávesnicí, zásuvkou a fiskální pamětí. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE: 1.500 PLU, 64 zbožních skupin, 32 hlavních skupin PLU.
Víno jemné zlatožluté barvy. Ve vůni a chuti se objevují tóny připomínající broskev a vanilku. V chuti je víno svěží a vyvážené doprovázenou nevtíravou kyselinkou. Víno podávat při teplotě kolem 11°C.
Celonerezové robustní provedení, řezná rychlost 17,4 m/sec., nastavitelná tloušťka porcí max. 195 mm, délka pásu 1600 mm.
Celkové provedení z nerezové oceli, elektronické mikropočítačové řízení, digitální ovládání, regulace intenzity zvlhčování pečícího prostoru ve třech stupních, systém intenzivního vlhčení.
Model je ovládán jedním termostatem pro komoru, možnost vypínání horních a spodních topnicv komoře, nastavení času mechanickou minutkou, 0 - 30 min., šamotové dno komory, celonerezové provedení, kvalitní odizolování a odvětrání, pro jednu pizzu o pr.…
Víno jemné zlatožluté barvy. Ve vůni a chuti se objevují tóny připomínající broskev a černý rybíz. V chuti je víno svěží a vyvážené doprovázenou milou kyselinkou vybízející k dalšímu napití.
Celonerezové provedení, horní umyvadlo, dolní dřez 400x400x200 mm, baterie na teplou a studenou vodu, odnímatelný nerezový rošt.
Celonerezové provedení, posuvné dveře na jedné straně, konvekční ohřev, Po dohodě se zákazníkem je možno vyrobit stůl s rozměry dle přání.
Konvektomat s jedinečným uzavřeným systémem pro Váš jednodušší život v kuchyni.
Tepelná úprava může přispět značnou částkou k Vašemu zisku. Jedna z hlavních výhod je totiž neuvěřitelně vysoká výnosnost masa. Maso upravené v běžné troubě ztratí v průměru 25 – 30%. Na každých 45 kg masa, které tepelně upravíte, se 11 kg jen tak vy…
Běžné metody, jako např. elektrické plotny a plyn, vyžadují neustálé zvyšování či snižování teploty v průběhu vaření. Indukční vaření ale používá jen tolik energie, kolik je skutečně nezbytné – nic víc, nic míň.