Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů. Jedná se o nepasterizovaný kravský sýr. Má velmi jemně kořeněnou chuť. V překladu jeho název znamená „Mnichova hlava“. Při servírování se sýr zvrchu ořízne. Odkrojí se z něj kůra, a to tak, jako kdyby si mnich …
Pikantní sýr, vyrobený z kravského mléka. Uchovává se v bylinném slaném nálevu, jehož složení je přísně střeženo. Má jemně zlatavou barvu s malými odtvory a zlatou kůrou.
Moderní barová židle se sedákem z pravé kůže. Rozměr sedáku 400x400 mm, výška sedáku od země 780 mm.
Bližší informace k privatizaci, seznámení se zákonem č. 72/1994 Sb. a 103/2000 Sb., informace o možnostech úvěrů atd.
Raclette je polotvrdý slaný sýr vyráběný z kravského mléka. Pochází ze Švýcarska. Vyrábí se jako velký kulatý bochník o váze asi 6 kg. Tento sýr se pomocí ohně nebo speciálního stroje zahřívá a rozehřátý se pak servíruje s tradičními přílohami, jako …
Nejstarší Švýcarský sýr. Velice lehko stravitelný, plnotučný sýr s velkým obsahem bílkovin. Produkuje se z plnotučného, nepasterizovaného kravského mléka. Má plnou chuť, ale je velice jemný. Dobře se rozpouští a je dobrý do těstovin a rýže.
Název je odvozen podle švýcarského města Gruyéres. Tento sýr má sladkou, ale i mírně slanou chuť, která se liší podle stáří sýru. Jeho chuť je velmi krémová a má ořechový nádech. V pokročilém stavu zrání se na sýru objevují malé otvory a praskliny.
Pravý švýcarský o hmotnosti od 60 do 130 kg s průměrem až 1 metr. Kůra vyzrálého sýra je světle žlutá, hladká a čistá. Na řezu upoutají oka dosahující velikosti vlašského ořechu.