Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Pravý švýcarský o hmotnosti od 60 do 130 kg s průměrem až 1 metr. Kůra vyzrálého sýra je světle žlutá, hladká a čistá. Na řezu upoutají oka dosahující velikosti vlašského ořechu.
Novinka na našem trhu, kterou si u nás můžete zakoupit již od listopadu. Měkký sýr s bohatou a pikantní chutí. Hodí se k vínům jako je například ryzlink rýnský, chardonnay, ale i dobře vychlazené pivo.
To co je na podzim beaujolais, to je na přelomu jara a léta sýr z jarní trávy – tedy sýr vyrobený z mléka krav, které se pásly na rozkvetlých jarních loukách. Mezi takové patří i limitovananá edice tohoto sýru.
Jeden z nejznámějších Švýcarských sýrů. Jedná se o nepasterizovaný kravský sýr. Má velmi jemně kořeněnou chuť. V překladu jeho název znamená „Mnichova hlava“. Při servírování se sýr zvrchu ořízne. Odkrojí se z něj kůra, a to tak, jako kdyby si mnich …
Třídění a svazkování se provádí na výstupu obálkovacího stroje. Tento systém umožňuje zrychlení expedice a doručení zásilek ke klientům. Svazky zásilek od nás jdou již přímo do poštovního provozu a nezdržují se čekáním v třídících linkách České pošty…
Jemný sýr s nízkým obsahem tuku a přitom s plnou a smetanovou chutí. Hodí se do salátů. Díky své pružné konzistenci se rozpouští na jazyku.
Jemný sýr s oříškovou chutí, květinovou a pikantní vůní. Má snížený obsah tuku.
Měkký a suchý sýr, který má lehce nasládlou chuť. Lze ji využít do slaných i sladkých pokrmů. Má velmi malý obsah tuku a je podobný našemu tvarohu. Používá se na přípravu různých omáček, k těstovinám, pro přípravu dezertů.
Lahodný sýr zlato žluté barvy, máslové a výraznější pikantnější chutí. Zraje na dřevěných prknech. Obsahuje o 1/4 méně soli. Ideální do salátů.
Malinký bochánek nepasterizovaného sýru, který vás překvapí svým velice výrazným a rafinovaně nasládlým ocáskem. Spadá do kategorie měkkých, zrajících sýrů, který je nutno nechat řádně uzrát, abychom poznali všechny jeho kvality. Vyroben z kravského …
Jeho chuť je plná, svěží a lehce kyselá. Je pevný na skus. Známka silně zrajícího sýru je již patrná. Ideální na pizzu a grilování. Vhodný k lehkým červeným vínům.
Má na sobě po celém obvodu vytlačeno své jméno a také pečetě tří typů. Červená pečeť – 18 měsíců starý sýr. Stříbrná pečeť – 22 měsíců starý sýr. Zlatá pečeť – extra silný sýr. Má výjimečnou chuť. Je nepostradatelný jak ve studené tak teplé kuchyni.
Frankování provádíme pouze na doporučených dopisech, jinak používáme již předtištěné výplatní údaje. Předtištěná obálka i při relativně vyšší pořizovací ceně poskytuje v konečném důsledku nižší cenu, vyšší kvalitu výstupu (estetickou i technickou) a …
V provozovně je stálý provoz pro velký objem zakázek. Denně můžeme kompletovat a expedovat až 1000 - 2000 ks balíků. Distribuci provádíme všemi dostupnými prostředky.