Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Elektrické a plynové konvektomaty, provedení injekční, Ručně nastavitelné varné procesy Konvekční vaření 30°C -260°C Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35°C-260°C se STEAM.Maxi OD 30% do 90% Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření…
Najdete zde potřebné informace ke své činnosti, aniž by museli navštívit naší kancelář. Jednotlivý vlastníci bytů zde mohou získat potřebné informace, co mají učinit v různých situacích od provozních záležitostí po dispozice s bytem či finančními zál…
Automatické změkčovače vody jsou potřebné pro konvektomaty, kávovary, myčky a výrobníky ledu. Tyto přístroje nevyžadují pozornost personálu mimo občasného doplnění soli.
Pec je gastronomické zařízení, které se používá zejména pro pečení pokrmů. V pecích lze připravit stejně dobře cukrářské výrobky jako upéct maso či připravit některé přílohy jídel.
Velmi vhodným doplňkovým zařízením stravovacích provozů jsou varné stoličky. Varná stolička zabere malý půdorysný prostor (cca 600 x 600 mm) a příkon od 5 do 25 kW.
Grilovaná kuřata a další grilované speciality jsou důležitou součástí sortimentu každého rychlého občerstvení, prodejen lahůdek, pojízdných stánků a dalších podobných stravovacích provozů.
Grily na gyros jsou často používána v rychlých občerstveních, pojízdných i stacionárních stáncích a dalších podobných stravovacích provozech.
Pro pizzerie a další provozy s doplňkovou výrobou pizzy je hlavním zařízením pec na pizzu.
Pro přípravu tužších těst slouží hnětače těsta. Tato příprava vyžaduje značné propracování těsta a to je možné na spirálových hnětačích. Jedná se některé druhy pekařských těst a těsta na pizzu. Velikost hnětačů je dána objemem kotlíku, obvykle od 10 …
Pro malé stravovací provozy i pro velké provozovny a výrobny jsou důležitým vybavením krouhače zeleniny. Jejich výkon je teoreticky od 100 kg/hod až do 900 kg/hod.
Pro výdej Vašim zákazníkům ve školách, nemocnicích, domovech důchodců, výrobních podnicích, hotelech a restauracích jsou optimálním vybavením výrobníky nápojů.
Pro správnou prezentaci teplých jídel jsou do výdejních linek umísťovány stolní vyhřívané vitríny. Vitríny zajistí předepsanou teplotu podávaných jídel a velmi dobrou prezentaci jídel v proskleném prostoru.
Výdej stravy v nemocnicích, domovech pro seniory a dalších podobných provozech lze řešit prostřednictvím tabletového systému. Systém je určen pro výdej stravy v různých podlažích, pavilonech, budovách a pokojích s donáškou k jednotlivým klientům při …