Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Salamandry jsou celonerezové zařízení. Využívají se při grilování, zapékání, případně ohřevu potravin nebo udržení teploty potravin.
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Elektrické fritézy s vodním filtrem umožňují fritování různých potravin bez vzájemného ovlivňování chutí a vůní. Nedochází zde k přepalování zbytků, značně se prodlužuje "životnost" oleje. Znečištěnou vodu lze odpustit na konci směny.
Modulové fritézy jsou dodávány v elektrickém a plynovém provedení. Lze je kombinovat s další modulovou technikou stejných rozměrů a vzhledu do varných linek. Modulové výrobky jsou určeny pro vyšší zátěž a jsou lépe zpracovány než stolní spotřebiče.
Grilovací plotny nacházejí časté použití především v gastronomických zařízeních typu restaurace, hotelu, rychlého občerstvení apod.
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Vařiče těstovin jsou pro větší nebo specializované provozy nezbytným vybavením. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.
Laserová řezací centra Mitsubishi řady NX-F využívají technologie optických vláken, umožňují přesné zpracování tenké oceli, nerezové oceli a hliníku. Jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi, které zajišťují maximální výkon a nízké provozní náklady. …
Neutrální moduly gastronomických zařízení jsou pracovní stoly a plochy umístěné přímo ve varné lince.
Elektrické a plynové konvektomaty, provedení injekční, Ručně nastavitelné varné procesy Konvekční vaření 30°C -260°C Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35°C-260°C se STEAM.Maxi OD 30% do 90% Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření…
Elektrické a plynové konvektomaty, všechny typy velikostí a výbavy, Patentované odlišnosti tohoto konvektomatu od všech ostatních typů a značek konvektomatů přinášejí ohromující úspory energie, vody, čistících prostředků, surovin i času. SelfCook…
Automatické změkčovače vody jsou potřebné pro konvektomaty, kávovary, myčky a výrobníky ledu. Tyto přístroje nevyžadují pozornost personálu mimo občasného doplnění soli.