Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Každého, kdo projeví zájem o nabízené služby a techniku, si neobyčejně vážíme. Jsme připraveni podílet se na vyřešení jakéhokoliv technického problému, pro který nabídneme odpovídající řešení.
Pro vytvoření energetických sítí NN pro PC a pro průmyslové ůčely, ale i sítí 24V DC pomocných obvodů elektropřístrojů, si lze vybrat ze širokého spektra zdrojů. Tyto zdroje se vyznačují vysokou stabilitou výstupních parametrů.
Unigrande - alternativy mléčnému tuku. Mléko je základem pro široký rozsah výrobků a je charakteristické svým unikátním složením tuku. Náhrada mléčného tuku může být užitečná z následujících důvodů -mléčný tuk obsahuje trans-mastné kyseliny a vysoký …
Kompletní řada substitutů nahrazujících živočišnou smetanu (šlehačku). Jednoduchost při použití, rychlá příprava, stálá kvalita a dlouhá doba životnosti, to jsou jedinečné vlastnosti rostlinných šlehaček, které jsou ideální alternativou mléčné smetan…
Unifresco - výrobky pro produkci zmrzlin. Speciální tuky ve zmrzlinářství jsou užívány pro výrobu "základu" nebo polevy výrobku. Množství speciálního tuku užívaného v základu je okolo 10%. Topping může obsahovat až 60% speciálního tuku.
Slunečnicový olej vzhledem k vysokému obsahu esenciálních mastných kyselin je zvlášť vhodný pro použití ve studené kuchyni ( do salátů a majonéz). Řepkový olej: rafinovaný bezerukový řepkový olej s širokou škálou uplatnění. Sojový olej je vhodný pro…
Unigrin - výrobky pro cukrářskou výrobu a výrobu čokolád. Tuky odpovídající potřebným vlastnostem čokolády mající významnou roli v následujících charakteristikách - vlastnosti tání, soudržnost výrobku,temperování výrobku, lesk, záruční doba.
Obchodní řada výrobků označovaných jako MAXIME je řada melanží a margarínů bez hydrogenovaných tuků.Master Martini má vyvinutou širokou řadu melanží a margarínů bez hydrogenovaných tuků zejména díky tomu, že Unigra má velké zkušenosti v rafinování a …
Premium Frit - sofistikované složení, přináší vynikající výsledky, při tekutosti i při nízkých teplotách.
Spojením nejjemnějších kakaových bobů z Pobřeží Slonoviny a dalších základních přísad se podařilo připravit širokou škálu čokoládových produktů různých formátů (bloky, disky, dropsy, šupinky) a různých chutí (hořká, mléčná, bílá, gianguia).