Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Víno vyšší slámově zlatavé barvy. Ve vůni i chuti se objevují tóny elegantní medovosti podepřené lehkou, pikantní pepřnatostí. Je milé, kulatého těla a svěží. dobře poslouží jako aperitiv, zároveň bude důstojným společníkem k širokému spektru pokrmů …
Ve vůni a chuti náznak rebarbory, fialek a kandovaného ovoce. Víno nesmírně bohaté, hutné a delikátní. Předurčené jako digestiv nebo společník různých variací sýrů s modrou plísní v kombinaci s vlašským ořechem a sušenou meruňkou.
Lehké, velmi aromatické víno zlatotožluté barvy. Ve vůni najdeme muškátové aroma, jemné tóny po citrusových plodech a vanilce.
Víno zelenožluté až zlatožluté intenzivní barvy s kořenitě medovou vůní připomínající čajovou růži, fialky, tropické ovoce. Je vhodné k uzeným rybám, cibulovému koláči nebo ke kořenitému jídlu.
Ubytování 4 noci (ubytování ve ½-lůžkovém , TV), plná penze začátek obědem a konec snídaní, snídaně formou bufetu. Originální pivní lázeň BBB (20 minut pivní lázeň, 30 minut relaxace ve slámové posteli).
Ovocné aroma tohoto moravského chardonnay nadchne každého milovníka bílých vín. Barva zeležlutá až nazlátlá. Ve vůni i chuti připomíná broskev a mango. K vínu doporučujeme bílá masa, rybí pokrmy a těstoviny.
Víno žluté barvy s jemným aroma a s harmonickou a plnou chutí. Ve víně můžeme hledat ořechy, maliny, smetanu.
Originální pivní lázeň BBB (20 minut pivní lázeň, 30 minut relaxace ve slámové posteli).
Víno světle žluté barvy s výraznou muškátovou vůni s příjemnou lehkostí spojenou s ovocnými tóny. Je vhodné jako aperitiv k předkrmům z husích jater nebo plodům moře.
Víno se světle zelenožlutou barvou s přibývající zralostí až se zlatavými odstíny s vůní ovocných plodů, zavánějící petrolejem a kerosinem. V chuti můžeme hledat lipový květ, mandle, hrozinky, květ mučenky. Hodí se ke studeným pokrmům a telecímu masu…
Na lodích a parnících během plavby po Vltavě zajišťujeme kompletní gastronomický servis s možností grilování na speciálním lávovém grilu na horní palubě lodi.