Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Pro malé stravovací provozy i pro velké provozovny a výrobny jsou důležitým vybavením krouhače zeleniny. Jejich výkon je teoreticky od 100 kg/hod až do 900 kg/hod.
Pro přípravu tužších těst slouží hnětače těsta. Tato příprava vyžaduje značné propracování těsta a to je možné na spirálových hnětačích. Jedná se některé druhy pekařských těst a těsta na pizzu. Velikost hnětačů je dána objemem kotlíku, obvykle od 10 …
Pronájem, prodej a servis rychlostních návěští pro měření skutečné rychlosti projíždějících vozidel, pronájem prodej a servis stacionárních a mobilních radarových měřičů rychlosti, posouzení - návrh řešení bezpečnostní otázky silničního provozu v obc…
Nabízí se skoro nekonečná škála provedení, co do designu, použitých materiálů nebo tvarů hodinových ručiček. V nabídce jsou jednak nejlevnější čínské strojky a potom vysoce kvalitní německé s velikým výběrem tvarů ruček,atd.
Pro pizzerie a další provozy s doplňkovou výrobou pizzy je hlavním zařízením pec na pizzu.
Grily na gyros jsou často používána v rychlých občerstveních, pojízdných i stacionárních stáncích a dalších podobných stravovacích provozech.
Grilovaná kuřata a další grilované speciality jsou důležitou součástí sortimentu každého rychlého občerstvení, prodejen lahůdek, pojízdných stánků a dalších podobných stravovacích provozů.
Velmi vhodným doplňkovým zařízením stravovacích provozů jsou varné stoličky. Varná stolička zabere malý půdorysný prostor (cca 600 x 600 mm) a příkon od 5 do 25 kW.
Automatické změkčovače vody jsou potřebné pro konvektomaty, kávovary, myčky a výrobníky ledu. Tyto přístroje nevyžadují pozornost personálu mimo občasného doplnění soli.