Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Na základě ustanovení zákona č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v pracovněprávních vztazích a o zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při činnosti nebo poskytování služeb.
Poskytuji služby v oblasti strojírenství (ocelové konstrukce, výroba strojů, zařízení).
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.
ISO 9001:2008 je mezinárodně uznávaná norma pro systém managementu kvality (QMS). Tato norma poskytne vaší společnosti systém a soubor pravidel, která zabezpečí smysluplný přístup k řízení vašich obchodních činností tak, aby bylo dosaženo spokojenost…
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Salamandry jsou celonerezové zařízení. Využívají se při grilování, zapékání, případně ohřevu potravin nebo udržení teploty potravin.
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Norma ISO 13485 je založena na koncepci ISO 9001:2008 a je normou systému managementu,která byla zvlášť upravena pro výrobu zdravotnických zařízení. Jejím hlavním cílem je napomoci sladit zákonné požadavky pro zdravotnická zařízení. Norma obsahuje sp…
Předpokladem funkčního a spolehlivého systému požární ochrany je také kvalitní příprava projektové dokumentace, požární bezpečnost staveb a projekce vyhrazených požárně bezpečnostních zařízení. Tyto činnosti provádíme vlastními kapacitami. V rámci pr…
Pec je gastronomické zařízení, které se používá zejména pro pečení pokrmů. V pecích lze připravit stejně dobře cukrářské výrobky jako upéct maso či připravit některé přílohy jídel.
Elektrické a plynové konvektomaty, provedení injekční, Ručně nastavitelné varné procesy Konvekční vaření 30°C -260°C Kombinovaný režim páry a konvekčního vaření 35°C-260°C se STEAM.Maxi OD 30% do 90% Kombinovaný režim vlhkosti a konvekčního vaření…