Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Hotelový rezervační a recepční systém Previo je moderní internetová aplikace určená provozovatelům menších a středních ubytovacích zařízení hotelového typu (hotel, penzion, apartmány, kemp, motel, botel, chaty a chalupy).
Voda představuje nejstarší a nejrozšířenější médium při hašení požárů. Tradiční sprinklerová SHZ a rozstřikovací zařízení se zaměřují při potlačování požáru na to, aby odstranila jeden z parametrů požárů – žár tím, že hořící plochu zchladí. V případě…
Plynová hasicí média představují nejoblíbenější alternativu hašení požárů. Výhodou použití stabilních plynových zařízení (SHZ) je šetrnost vůči chráněnému prostředí. Všechny plynové alternativy navrhujeme tak, aby koncentrace hasiva byla bezpečná pro…
Poskytuji služby v oblasti strojírenství (ocelové konstrukce, výroba strojů, zařízení).
Předpokladem funkčního a spolehlivého systému požární ochrany je také kvalitní příprava projektové dokumentace, požární bezpečnost staveb a projekce vyhrazených požárně bezpečnostních zařízení. Tyto činnosti provádíme vlastními kapacitami. V rámci pr…
Nabízíme projekt, dodávku, montáž a servis gastrozařízení pro školní jídelny, restaurace, hotely, penziony, závodní stravování, nemocnice, cukrárny, bufety a jiné gastronomické provozy včetně dodávky drobného inventáře, chlazení, vzduchotechniky a in…
Konvektomaty řady Retigo BLUE Vision II patří mezi přední produkty českého výrobce gastro zařízení společnosti Retigo. Disponují mnoha technologiemi, jejichž úkolem je usnadnění obsluhy konvektomatu. Konvektomaty řady Retigo Blue Vision II umožňují …
Sporáky jsou tradiční velkokuchyňská zařízení používaná k tepelné přípravě pokrmů, především k přípravě polévek, omáček, některých druhů mas či k přípravě zeleniny a příloh v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotn…
Pro správné umístění horních modulů gastronomických zařízení jsou v nabídce výrobců různé druhy podestaveb. Podestavby rozlišujeme na aktivní a neutrální.
Neutrální moduly gastronomických zařízení jsou pracovní stoly a plochy umístěné přímo ve varné lince.
Pro provozy rychlého občerstvení nebo pro doplňkový sortiment jsou určeny plotny na palačinky. Tato zařízení jsou vybavena plotnou o průměru 350 nebo 400 mm, regulací teploty 50 až 190°C, nebo 50 až 300°C.