Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Vznikají kombinací pokročilé technologie zpracování tuků a UHT ochranným systémem. Master Martini má vyvinutou novou řadu produktů kombinující vysokou kvalitu se snadnou přípravou a garantovanými výsledky.
Bravo Cream, jak v sladké, tak v nesladké podobě v 200ml krabičkách, může být použit při přípravě chutných desertů, dortů i ovocných salátů.
Jsou ideální alternativou ke krémům. Tyto rostliné krémy jsou jednodušší, rychlejší a bezpečnější při užívání ve všech cukrářských, zmrzlinářských a gastronomických aplikacích. Decor Up - s cukrem, vynikající pro zdobení dortů i pro plnění cukroví. M…
Caravella Ice Cacao je zmrzlinový toping charakterizovaný leskem, je suchý při dotyku a také velice rychle krystalizující při tenké vrstvě povrchu. Je nejlepší jako poleva zmrzlin a může být užíván i při výrobě vynikající stracciatelly (s vločkami čo…
Caravella roztíratelné krémy odpovídají finálním cukrářským potřebám. Cream - roztíratelné krémy na topingy, náplně dortů a náplně po pečení. Fluifour and Four - roztíratelné krémy pro pečení, či plnění před pečením.
Caravella je řada čokoládových substitutů pro topingy a dekorace. Je k dispozici v různých tvarech - disky, dropsy, droplety (kapičky) a vločky - a ve všech druzích - hořká, mléčná, bílá.
Centramerica jsou čokoládové substituty vysoké kvality pro topingy a dekorace. Ve formě hořkých, mléčných a bílých disků.
Řada Ariba je speciálně určena pro topingy k dekoracím cukrovinek, je to nejvyšší kvalitativní řada využití čokolád. Je k dispozici v discích s různým obsahem kakaového másla a rovněž v různě velkých dropsech.
Pro středně velké pekárny, které se pozorně dívají na náklady. Kombinuje kvalitu s nízkými náklady.
Úplná řada s různými velikostmi a typy margarinů, které vyhovují všem potřebám zákazníků s vynikajícím poměrem cena/kvalita.
Úplná řada margarinů vysoké kvality. Master One Gateaux and Master One Cake - jsou vhodné pro všechny typy krémů, listových těst a šlehaná těsta. Master One Pastry Forte - vhodné pro produkty s vysokým nabýváním objemu. Master One Pastry Equilibrata …