Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Caravella je řada čokoládových substitutů pro topingy a dekorace. Je k dispozici v různých tvarech - disky, dropsy, droplety (kapičky) a vločky - a ve všech druzích - hořká, mléčná, bílá.
Řada Ariba je speciálně určena pro topingy k dekoracím cukrovinek, je to nejvyšší kvalitativní řada využití čokolád. Je k dispozici v discích s různým obsahem kakaového másla a rovněž v různě velkých dropsech.
Doplněk stravy Pangoltob je velice důležitým přírodním přípravkem při vytváření energií v buňkách lidského organismu. Působí podpůrně na téměř všechny tělesné funkce, protože umožňuje vytvářet příznivé podmínky pro zdravý a odolný organismus zejména …
Doplněk stravy Glukatin-kandys je vyráběný z léčivých bylin a hlívy ústřičné s použitím speciální úpravy vybraného krájeného ovoce. Glukatin-kandys svým složením napomáhá nejenom při prevenci nádorových a zhoubných onemocnění, ale také při jejich řeš…
Pro středně velké pekárny, které se pozorně dívají na náklady. Kombinuje kvalitu s nízkými náklady.
Úplná řada s různými velikostmi a typy margarinů, které vyhovují všem potřebám zákazníků s vynikajícím poměrem cena/kvalita.
Úplná řada margarinů vysoké kvality. Master One Gateaux and Master One Cake - jsou vhodné pro všechny typy krémů, listových těst a šlehaná těsta. Master One Pastry Forte - vhodné pro produkty s vysokým nabýváním objemu. Master One Pastry Equilibrata …
Řada margarinů nejvyšší kvality. Gran Master Plus Croissant and Sfoglia - nejlepší na croissanty, linecká těsta a sladká a voňavá těsta.Gran Master Cream - margarin nejvyšší kvality s vysokou schopností vstřebávat vzduch společně s vysokou chutností …
Jsou kombinací mezi chutí másla a užitnými vlastnostmi rostlinných margarinů. Jsou ideálním produktem pro zvýšení přidané hodnoty a vynikajících výsledků. Melange Cream - nejlepší pro svoji chutnost do krémů. Melange Plus Croissant a Melange Plus Sf…
Unigral - produkt pro průmyslové cukrárny. Mnoho z pekařských produktů má vysoký obsah tuku. Tuky však pouze neurčují kvalitu produktu, ale jsou základní součástí pro určení vlastností výrobků. Vlastnosti pekařského výrobku jsou velice ovlivněny type…