Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Cis-2-Buten, C4H8, je bezbarvý, hořlavý, slabě anestetický, zkapalněný plyn s mírně aromatickým zápachem.
Hloubkové čištění prováděné sprejovým extraktorem je definitivním řešením důkladného čištění Vašich koberců. Zvyšuje životnost Vašich koberců odstraňováním hloubkových nečistot a zároveň udržuje vynikající vzhled vašeho koberce.
Chlorovodík, HCl, je bezbarvý, jedovatý, vysoce toxický, korozívní, nehořlavý, zkapalněný plyn s pronikavým zápachem.
Chlorid boritý, BCl3, je bezbarvá, toxická, nehořlavá, korozívní kapalina (B.V. = 12,5°C).
Výborné sušicí vlastnosti umožňují použití stroje kdykoliv během dne. Zároveň se také snižuje možné riziko úrazu způsobené uklouznutím na mokré podlaze. Nový koncept ovládání stroje ve stoje, řízeného čidly, kombinuje vynikající ovladatelnost s rychl…
U nás si můžete vybrat z řady kusového nábytku. Nabízíme sofá, křesla, barové židle, židle, puffy, taburety, stoly, konferenční stolky apod. To vše v osobitém španělském designu, inspirovaném spoluprací s návrháři a dodavateli z celého světa.
Chlór, Cl2, je zeleno-žlutý, vysoce toxický, jedovatý, korozívní, oxidující, zkapalněný plyn s pronikavým, dráždivých zápachem.
1,3 Butadien, C4H6, je bezbarvý, vysoce hořlavý, zkapalněný plyn s mírně aromatickým zápachem.
Výborné ergonomické vlastnosti, jednoduché řízení a snadná obsluha celého zařízení minimalizuje nutnost zaškolení. Kartáče perfektně kopírují povrch podlahy a zaručují účinné odstranění nečistot.
Bromovodík, HBr, je bezbarvý, jedovatý, vysoce toxický, korozívní, nehořlavý, zkapalněný plyn s velmi dráždivým zápachem.
Happydrink® je nová služba v dodávání oxidu uhličitého pro sycení nápojů určená pro podniky hromadného stravování.
Zvýšená kapacita baterií spolu s větší nádrží a patentovaným CSD systémem radikálně zvyšují produktivitu. Dvouosý systém zajišťuje snadnou manipulaci a umožňuje vynikající ovladatelnost v uzavřených prostorách.
Foodline® je řada plynů a směsí vyráběných SIAD s cílem splnit nejpřísnější požadavky při balení potravin: tím je umožněno prodloužit dobu skladování potravinářských výrobků a zachovat kvalitu, jako je barva, vůně a chuť.