Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Lehké pšeničné pivo s osvěžující chutí jablek. Vhodný pro osvěžení a hašení žízně především v parném letním období.
Svrchně kvašené pivo jantarové barvy s velice jemným chmelovým aroma. Toto pivoje oblíbené především díky absolutní rovnováze hořkých a nasládlých chuťových tónů. Pro každodenní hašení žízně, či kširokému spektru pokrmů.
Chuťově velice rozmanité a aromatické jantarové nealko-pivo. Varianta klasického jantarového Palmu.
Velice osvěžující svrchně kvašené pšeničné pivo překvašené s červenými grepy. Jeho chuť je mírně nasládlá s jemným trpkým dozníváním typickým pro červené grapefruity. Vhodný pro osvěžení především v parném letním období.
Klášterní zlatý blond velice svěží plné chuti s jemně hořkým dozníváním. Vhodný k posezení a sýrům neutrálních chutí i každodennímu osvěžení.
Klášterní tmavé pivo temně hnědé až načervenalé barvy s plnou chutí praženého sladu a jemným rozmanitým chmelovým aroma.
Tmavě červené pivo s narůžovělou pěnou. Toto třešnové pivo které vzniká kvašením geuze (smíchaný starý a mladý lambic) na čerstvých třešních. Plná osvěžující jemně nakyslá chuť.
Svrchně kvašené pivo jantarové načervenalé barvy (amber) dozrávající v lahvi, harmonicky vyvážená chuť mezi krémovým a silným aroma, sladká ovocná příchuť s vůní chmelu díky tmavému sladu, směsi koření a pravému Satan – kvasu.
Toto úžasné pivo (známé také jako Bush) se považuje za nejsilnější belgické s obsahem alkoholu 12% vol. Vyniká svojí specifickou silnou chutí, stačí vyzkoušet..
Tripel Karmeliet je poměrně nový druh svrchně kvašeného piva, vařený ve vlámském pivovaru Bosteels podle klášterní receptury ze 17. století ze tří druhů obilí – ječmene, pšenice a ovsa.
Silikonová-pryskyřičná barva,vhodná na omítky, beton,zdivo a vápenopískovece. Odolává vlivům počasí , má vynikající paropropustnost, odpuzuje vodu.Nátěr má nízké pnutí, odolává zásadám. Kloubí kladné vlastnosti disperzních a silikátových barev. Odstí…
Náš obráběcí stroj umožňuje plnit zakázky v kratších časech a obrábět výrobky, které jsme dříve vyrobit nedovedli především z hlediska povrchů a přesných rozměrů.