Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Perfektně napojené spáry; horní desky ve stejné úrovni, zakulacené rohy, nízko-profilové větrací komínky, lisované nerezové povrchy se zapuštěnými profily, kompletně uzavřená zadní část.
Perfektně napojené spáry, horní desky ve stejné úrovni; zakulacené hrany, nízko-profilový odtah; povrchy z lisované oceli se zapuštěným profilem; kompletně uzavřené zadní části.
Mareno nabízí široký okruh chladicího a mrazicího zařízení, které se dokáže profesionálně vypořádat s veškerými požadavky zákazníků v oblasti chlazení a mražení potravin a jejich skladování.
Preparazione 304 – statické a modulární řešení. Mareno nabízí kvalitní řešení pro profesionální přípravu pokrmů a pro každou kuchyň nebo přípravnu, kde jsou nutné nerez jednotky: restaurace, pizzerie, lahůdky, řeznictví apod.
Vynikající technické specifikace a konstrukční rysy zajišťují, že myčky sklenic Linea LB plní veškeré požadavky spotřebitele na efektivitu, hygienu a rentabilitu.
Myčky Linea LF s předním plněním jsou modely s připevněným košem. Výkonná horní a spodní rotační mycí a oplachová ramena zajišťují křížové působení trysek pro odstranění i té nejhouževnatější usazeniny a zaručují mimořádnou hygienu společně s výjimeč…
Profesionální myčky Linea LC jsou plně integrované mycí soustavy, které mohou být vybaveny pracovními pulty, čisticími stoly atd.
Spolehlivé a individualizované čištění, které nabízejí kompaktní myčky Linea GE, zaručuje absolutní hygienu a je v plném souladu s přesně stanovenými potřebami uživatele.
Kompaktní, praktické, odolné a spolehlivé myčky Linea ACS nabízejí zákazníkům to nejlepší z technologického vývoje. Myčky Linea ACS jsou dostupné v modelech s výkonem od 85 do 245 košů za hodinu.
Řada NE je k dispozici v osmi standardních provedeních, avšak díky množství možných individuálních konfigurací neexistuje problém, který by tato řada nedokázala vyřešit.
Vyvážené dvojité tlakové víko s plynovými tlumiči a s 4 bodovým bezpečnostním zámkem.
V teplotách od 30 do 110*C varný kotel (omáčky, polévky apod.), v teplotách od 30 do 200*C pečící pánev (základy, masa, minutkové guláše, soté apod.). Maximální využití přístroj najde jako kotel, pánev, nebo kombinace kotel – pánev.