Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Nabízíme lísková jádra v mléčné čokoládě a skořici. Složení - lísková jádra (31%), cukr, rostlinný tuk, kakao (5,4%), syrovátka, sójový lecitin, pšeničná mouka, skořice, příchutě.
Sandex na krbové sklo, digestoře a sklokeramické desky, je vysoce účinný prostředek k čištění připálených pokrmů a tuků ze sporáku, pečících trub, grilů, nerezového a smaltovaného nádobí, varného skla.
Nabízíme rozinky v hořké čokoládě. Složení - rozinky (42%), cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, rostlinný tuk, syrovátka, emulgátor sojový lecitin E322, leštící látky, arabská guma, šelak E904, příchutě.
Nabízíme arašídy pražené v cukru. Složení - arašídy pražené, cukr, glukóza, stabilizátor - arabská guma E414, rostlinný tuk, barviva E 120, E150d, E160a.
Nabízíme para ořechy v mléčné čokoládě. Složení - para (33%), cukr, rostlinný tuk, syrovátka, kakao (5%), pšeničná mouka, leštící látky, šelak E904, arabská guma, emulgátor sojový lecitin E322, příchutě.
Jemná chuť a mnohostranost umožňuje dosahovat výsledků vysoké kvality. Gioia - nejlepší do krémů, šlehaných těst a kynutých směsí, jemného a křehkého pečiva Gioia Gold - víceúčelový margarin, který nabízí srovnatelnou chutnost a chřupavost jako másl…
Jsou kombinací mezi chutí másla a užitnými vlastnostmi rostlinných margarinů. Jsou ideálním produktem pro zvýšení přidané hodnoty a vynikajících výsledků. Melange Cream - nejlepší pro svoji chutnost do krémů. Melange Plus Croissant a Melange Plus Sf…
Unigral - produkt pro průmyslové cukrárny. Mnoho z pekařských produktů má vysoký obsah tuku. Tuky však pouze neurčují kvalitu produktu, ale jsou základní součástí pro určení vlastností výrobků. Vlastnosti pekařského výrobku jsou velice ovlivněny type…
Unimama - specifické produkty pro dětskou výživu. Děti od narození potřebují speciální nutriční hodnoty ve výživě, které jim zajišťuje mateřské mléko. Jak však víte, ne všechny děti přijímají mateřské mléko a proto je nutné vyvíjet speciality zajišťu…
Unifresco - výrobky pro produkci zmrzlin. Speciální tuky ve zmrzlinářství jsou užívány pro výrobu "základu" nebo polevy výrobku. Množství speciálního tuku užívaného v základu je okolo 10%. Topping může obsahovat až 60% speciálního tuku.
Unigrin - výrobky pro cukrářskou výrobu a výrobu čokolád. Tuky odpovídající potřebným vlastnostem čokolády mající významnou roli v následujících charakteristikách - vlastnosti tání, soudržnost výrobku,temperování výrobku, lesk, záruční doba.
Rostlinné krémy - i u těchto produktů je možné upravovat funkční a organoleptické vlastnosti dle zákaznických potřeb a využívat např. balení bag in box. Mimo rostlinných sladkých a nesladkých šlehaček, členěných dle účelu použití, rostlinné krémy zah…
Jsou rovněž vyvinuty na základě zákaznických potřeb. Kategorie čokolád a čokoládových substitutů se dělí na tyto řady: cukrářské - výrobky určené k výrobě čokolád, čokoládových pralinek a substitutů a k výrobě náplní, zmrzlinářské a pekařské - výrobk…
Široký sortiment produktů vzniklých úzkou spoluprácí se zákazníky. Vše závisí na jejich užití, zákazníci mají k dispozici široký sortiment zlepšujících přípravků odpovídajícího složení, aplikace a účelu. Všechny zlepšující přípravky mohou být užity p…
Naše studio nabízí hubnutí, tvarování postavy, odstranění celulitidy a další regenerační a ozdravné terapie pomocí hypoxi metody. Cílem je likvidace podkožního tuku, ale především odstranění útrobního tuku, který naše zdraví nejvíce ohrožuje.