Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Nabízíme vedení účetnictví všem podnikatelským subjektům (právnickým i fyzickým osobám), ať už vedete účetnictví (dříve podvojné účetnictví), nebo daňovou evidenci (dříve jednoduché účetnictví). Účetnictví zpracujeme v intervalech dle požadavků klien…
Nabízíme zpracování přiznání k dani z příjmů fyzickým osobám včetně přehledů OSVČ pro ZP a SSZ. Klientům poskytujeme poradenství a pomáháme jim optimalizovat jejich daňovou povinnost. Cena za zpracování se odvíjí od počtu dílčích základů daně a od po…
Výsuvné sloupy se používají jako parkovací zábrany pro privátní i průmyslové účely. Výsuvný sloup lze ovládat dálkovým ovladačem, tlačítkem, digitální klávesnicí, gsm modul, čipovými kartami, aj. kombinace. Činnost výsuvného sloupu signalizují blika…
Malinký bochánek nepasterizovaného sýru, který vás překvapí svým velice výrazným a rafinovaně nasládlým ocáskem. Spadá do kategorie měkkých, zrajících sýrů, který je nutno nechat řádně uzrát, abychom poznali všechny jeho kvality. Vyroben z kravského …
Tento sýr je tak oblíben, že je o něm napsaná i kniha. Jeden z neznámějších sýrů vůbec. Máte možnost ochutnat legendu mezi sýry. Doporučujeme s teplou bagetkou a červené víno.
Má neobvyklý tvar, kužel nebo válec dutý v horní části. Když je mladý, struktura je pevná a zrnitá. S věkem se kůra začne porouchat a stává se hladký a krémový. Pestrobarevná kůra je výsledkem neustálého mytí, oranžové bakterie rostou na povrchu. Okr…
Vyrábí se z nepasterovaného kravského mléka. Původně byl tento sýr suchý a žluto-hnědý, ale po pár úpravách se stal měkčí a více zemitý. Na začátku jeho zrání je měkký, drobivý. Krémovější se stane v průběhu 2 až 3 týdnů. Nejlepší je v létě a na podz…
Lahodný sýr vyráběný ve střední Francii. Má jasně oranžovou kůru, která je pikantní, krémová a ostrá.
Sýr mramorovaný modrou plísní. Má výraznou kořenitou a pikantní chuť. Mírně slaný, aroma má plísňový a ovčí nádech. Výborně se hodí do omáček, jako předkrm nebo naopak dezert. Vynikající náplň do listového těsta. Patří na každou sýrovou mísu. Hodí se…