Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
Čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Asfarth 65% Vysokoprocentní - 65% - mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě.
Čokoláda Akesson Bali 75% Tato 75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario v sobě snoubí příjemnou hořkost.
Bílá horká čokoláda Michel Cluizel Minigrammes Elianza Ivoire 1kg Bílá čokoláda v malých čokoládových pecičkách.
Madagascar Criollo Bio 100% 100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo.
Materál vnitřních komůrkových parapetů je shodný s materiálem našich bezolovnatých oken GL system.
Materiál venkovních parapetů může být jak pozink - parapety jsou vyrobeny z ocelového pozinkovaného ohýbaného plechu tloušťky 0,75 mm, povrchově upravené polyesterovým nátěrem, nebo hliník.
Čokoláda Akesson Madagascar Trinitario Bio 75% s černým pepřem Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario.
Papírová dárková taška Michel Cluizel 28 x 15 x 5 cm Papírová dárková taška na čokolády a bonboniéry Michel Cluizel.
Čokoládová tyčinka Galler Amandes Čokoládová tyčinka s mandlovou náplní v mléčné čokoládě.
Čokoládový krém Domori La Crema Gianduja Kombinace lískooříškové pasty a hořké čokolády - pochoutka zvaná italsky „gianduja“ [džandůja].
Čokoládové fondy Francois Pralus „Fondue Chocolat Praliné“ Čokoládové fondy z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády.
Konzerva 5ti čokoládových sardinek Michel Cluizel „Boite de 5 Sardines“ Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí.
Oceněná stříbrnou medailí na mezinárodní přehlídce čokolády Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009. Dodávaná ve formě čokoládových hoblin nebo tabulkové čokolády. Připravuje se rozpuštěním v horkém mléce.
Horká čokoláda v praktické formě čokoládových peciček. Stačí rozpustit v horkém mléce a pochoutka nejlepších Pařížských kaváren je připravena k servírování.